Szukaj
Pierwsze fajne. Gdybyś jeszcze blendy użył było by dużo lepiej, bo tak słoneczko za mocno nosek naświetliło. Jednak kadr z błękitnym tłem i zmysłowy wygląd modelki zdecydowanie na tak.
Pozostałe, jak dla mnie, sobie takie.
Szary, cichy człowiek.
Zdecydowanie trzecie,pierwsze nawet a reszta w tym zestawieniu mniej mi sie podoba.
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
Ponieważ mam obecnie fazę na strobista, zapytam jak doświetlałeś, bo efekty są ... hmmm... faaajne![]()
1 i 4 są bardzo przyjemne.
Po konwersji do sRGB fotki nieraz nabierają żywszych barw, co rzeczywiście bywa niemile widziane.
Ja konwertuję w nikonowskim sofcie i nie narzekam.
w akcji byly 2 blendy i 2 ruchliwych blendziarzy. ogolnie zlota swiecone bylo. tu masz taki troszke bekstejdz http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=58492. nic wyjatkowego. ladne sloneczko bylo.
1. Fajne swiatlo, niefortunna mina i poza modelki, nie lezy mi zupelnie kolor nieba i tlo - taki smerfowy
2. Jakos tak dziwnie sie patrzy, ale modelka wyszla ok. troche te rajstopy czarne z tym swiatlem nie graja jesli chodzi o stylistyke, ale to moje czepianie![]()
3. Konwerja do bw mi kompletnie nie lezy - cyfrowa okropnie, po prawej wlasciwie biala niepotrzebna i nic nie wnoszaca do kadru plama.
4. Najlepsze, ale jakby bylo blizej bo malo widac. I ten chaszcza na spodniach nie pasuje![]()
Pozdrawiam
MikeP
no wlasnie kolor nieba rowniez zyskal na saturacji przy konwersji na srgb. ja nie mowie bo gmeralem przy nim ale nie az tak
Takie sobie, jak dla mnie, czwórka najlepsza... by była, gdyby było więcej nieco modelki, albo może mniej bazgrołów na ścianie..![]()
Skontaktuj się z nami