Szukaj
Dobra seria. Mnie się podoba. Jedynka najlepsza - bardzo dobra fota. Do pozostałych:
2. Minimalnie uciekła ostrość i ja bym dół obciął, ale za to świetny moment i dynamika.
3. Chyba najsłabsze w serii. Ani kadr mi nie pasuje, ani moment... A rozmycie jakieś nieprzekonujące. Ale to mnie się tak wydaje.
4. Właściwie bez uwag, chociaż osobiście przesunąłbym kadr w lewo.
5. Fajno. Chyba bez uwag.
6.
7. Chyba próbowałbym ciąć bez ludzi; tło niezaciekawe. Ale pomysł fajny. Takie zdjęcia są potrzebne w relacjach z rajdów.
Brak akredytacji niestety bywa bardzo bolesny.![]()
Dzięki za komentarzTłumaczyć się nie będę bo sam nie jestem jakoś wyjątkowo zadowolony z fotek z tegorocznego elmotu. Sezon się zaczął więc będę dalej ćwiczył, już za tydzień kolejna praktyka
![]()
Ależ nie masz powodu się tłumaczyć!Przecież napisałem, że seria mi się podoba. A że coś tam do każdego zdjęcia dopisałem, to już zupełnie inna historia... Sam jak oglądam swoje zdjęcia po paru zaledwie dniach od imprezy zaczynam mieć do nich podobne uwagi.
![]()
Bardzo się cieszę, że skomentowałeś a co do tłumaczenia się to sam przed samym sobą to robię że się niby nie dało bo jakoś nigdy mi się moje foty specjalnie nie podobająZawsze wszystko jest nie tak jak miało być
![]()
Jakiego szkiełka użyłeś ??
D300 |D90 |MB-D10 |105 VR 2.8 |N50 1.8 |N24 2.8 |N10.5 2.8 |N16-85 VR |N70-300 VR |SB-800 IV |Lowepro| Manfrotto|
Skontaktuj się z nami