Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pierwsze testy lampy :-)

Właśnie skończyłem "budowę" nowej lampy-Ring flash domowej produkcji. Łącznie 12 żarówek o mocy 1200 watt.Dodane zdjęcie to jedno z pierwszych pięciu jakie zrobiłem przy użyciu tego oświetlenia.Kompletnie nie mam doświadczenia ze studyjnym i sztucznym oświetleniem więc dodaję licząc na wskazówki i podpowiedzi.Efekt cross celowy, ponieważ tło i ubiór modelki były w odcieniach szarości
    A tu jeszcze jedno z inną modelką
    Nikon-taki czarny

Domyślnie Odp: Pierwsze testy lampy :-)

nie wiem czy to dobrze że odbicie ringflasha jest aż tak widoczne

mnie osobiście bardziej pasowałoby coś w tą stronę, bo te błyski odciągają uwagę

"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Tylko teraz źrenice wyglądają nienaturalnie a u mnie to wiadomo chociaż że lampa
    Nikon-taki czarny

Cytat Zamieszczone przez Artex Zobacz posta
    Tylko teraz źrenice wyglądają nienaturalnie a u mnie to wiadomo chociaż że lampa
    wiem, tak na szybko wypstrykałem
    chodziło mi o to, że pierwsze co mi się rzuca w oczy to te błyski

z drugiej strony kobieta z błyskami w oczach, hmmm, może niepotrzebnie się czepiam
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Heheheheheh
    Nikon-taki czarny

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław / Piotrków Tryb.

No pełna profesjonalka! Artex możesz przybliżyć po krótce w jaki sposób wykonałeś taką lampkę? Jakie materiały użyłeś, jaki koszt? Wiem, że pewnie nie zbyt chętnie chcesz się dzielić swoim pomysłem i swoją ciężką pracą, ale może jakieś krótkie informacje?

Uprawnienia umieszczania postów