Takie tam.. metro klimaty (kolejna odgrzewana fotka)
Szukaj
Takie tam.. metro klimaty (kolejna odgrzewana fotka)
www.trphoto.pl
D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek
Ciekawa fota choć wszystko w koło wydaje się ważniejsze niż modelka - tak mi sie rzuca w oczy, ...pierwszy odbiór fotki.
Ale ogolnie ciekawe i z pomysłem.
"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy."
-Albert Einstein-
Bardzo dobre zdjęcie, fajnie oświetlona postać, ciekawa rytm i perspektywa
Moja ocena 4,7/5
pozdrawiam
Fajne swiatlo do tego miejsce i dynamika.
4,5/5
D90 | N50 1.8 | N18-105VR | N70-300 | N18-55 | SB-600
www.canis.art.pl
fajna fotka.
szkoda, że oświetlony sufit nad modelką. inaczej bym też kadrował. nie wiem czy szło stanąć inaczej - tak by linie lamp i na dole były ukośnie i zbiegały sie na modelce
niby dużo krytykowania - ale ocena wysoka 4/5
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
swiatlo... moglo by byc lepsze... no bo to SB-26 bez zadnego dyfuzora ani niczego w tym stylu. teraz juz inaczej na to wszystko patrze i inneacxzej oswietlam
to stara fotka jest.. ale dzieki za ocene!
www.trphoto.pl
D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek
kom-po-zy-cja :]
polecam http://photoinf.com/
kom-po-zy-cja :] ... ???
Znaczy sie zla.. ? czy wrecz przeciwnie .. podoba ci sie ?
www.trphoto.pl
hmm temat nienajgorszy ale kompozycyjnie slaboPopatrz na linke, ktora wkleilem - bardzo fajne rzeczy tam pisza. Pozdrowienie
można zasłonic światło lampy by nie padało na górę (mozna nawet dłonią)
przy cyfrze od razu widac efekt.
a przy okazji - można by to tak skadrować, żeby to u góry uciąć.
kompozycyjnie jak kolega zauważył nie jest najlepiej.
ale miałeś dobry pomysł na zdjęcie. z wykonaniem tylko nie było idealnie.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami