Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: opel astra

Domyślnie opel astra

Moje pierwsze zdjęcia na tym forum.
    Było trochę za mało czasu na ustawianie bo autka jeżdziły co chwile tą jednokierunkową. Wiem, że troszke za dużego czasu użyłem, ale czekam na wasze opinie.

1.

2.

NIKON D200 || Tamron 28-75 f/2.8 || Sb600

Domyślnie Odp: opel astra

opisz, proszę, technikę tych zdjęć
    (czyli co i jak)

autograf
    Gość

Słabe. Kadrowanie, swiatła, kompzycja kadru.

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

moze na allegro

byly robione tak na szybko. doswietlane sa dwoma sb800 z lewej i prawej. Obrobka to sciagniecie nasycenia i podciagniecie kontrastu jedynie. Nastepnym razem bede musial sie bardziej postarac

możesz zacząć od umycia auta
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Co Wy za techniki zachęcające stosujecie - najprościej to opee-errr tu zebrać.
    Miejcie litość.

Kolega sam przyznał się że nie specjalnie zachwycony jest własnym dorobkiem (z Astrą I) i wydaje mi się że można mu było rad kilku udzielić. A tu nie .... po łbie dostał. Nie ładnie wyszło.

wydaje mi się że można mu było rad kilku udzielić. A tu nie .... po łbie dostał. Nie ładnie wyszło.
    liczylem na te rady...

Moja rada:
    Wstawiaj tutaj zdjecia jezeli sam nie bedziesz umial znalezc na nich bledow i Twoim zdaniem beda najlepsze na jakie Cie stac. W przeciwnym wypadku szkoda transferu. A juz na pewno nie wstawiaj fotek robionych ''na szybko'' bo demonstrujesz tym samym swoje lenistwo i lekcewazenie wobec userow forum.

tak na szybko - nie zrobie sobie studia z publicznej drogi. nie chodzilo mi ze na szybko, ze cyk i tyle.

EDIT:
    Wstawiaj tutaj zdjecia jezeli sam nie bedziesz umial znalezc na nich bledow i Twoim zdaniem beda najlepsze na jakie Cie stac. W przeciwnym wypadku szkoda transferu. A juz na pewno nie wstawiaj fotek robionych ''na szybko'' bo demonstrujesz tym samym swoje lenistwo i lekcewazenie wobec userow forum.
    przepraszam.
    nastepnym razem przemysle swoja decyzje. zapewne kolejny rok bede jedynie obserwatorem. pozdro

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów