Szukaj
opisz, proszę, technikę tych zdjęć
(czyli co i jak)
Słabe. Kadrowanie, swiatła, kompzycja kadru.
moze na allegro
byly robione tak na szybko. doswietlane sa dwoma sb800 z lewej i prawej. Obrobka to sciagniecie nasycenia i podciagniecie kontrastu jedynie. Nastepnym razem bede musial sie bardziej postarac![]()
NIKON D200 || Tamron 28-75 f/2.8 || Sb600
możesz zacząć od umycia auta![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Co Wy za techniki zachęcające stosujecie - najprościej to opee-errr tu zebrać.
Miejcie litość.
Kolega sam przyznał się że nie specjalnie zachwycony jest własnym dorobkiem (z Astrą I) i wydaje mi się że można mu było rad kilku udzielić. A tu nie .... po łbie dostał. Nie ładnie wyszło.
liczylem na te rady...wydaje mi się że można mu było rad kilku udzielić. A tu nie .... po łbie dostał. Nie ładnie wyszło.
Moja rada:
Wstawiaj tutaj zdjecia jezeli sam nie bedziesz umial znalezc na nich bledow i Twoim zdaniem beda najlepsze na jakie Cie stac. W przeciwnym wypadku szkoda transferu. A juz na pewno nie wstawiaj fotek robionych ''na szybko'' bo demonstrujesz tym samym swoje lenistwo i lekcewazenie wobec userow forum.
tak na szybko - nie zrobie sobie studia z publicznej drogi. nie chodzilo mi ze na szybko, ze cyk i tyle.
EDIT:
przepraszam.Wstawiaj tutaj zdjecia jezeli sam nie bedziesz umial znalezc na nich bledow i Twoim zdaniem beda najlepsze na jakie Cie stac. W przeciwnym wypadku szkoda transferu. A juz na pewno nie wstawiaj fotek robionych ''na szybko'' bo demonstrujesz tym samym swoje lenistwo i lekcewazenie wobec userow forum.
nastepnym razem przemysle swoja decyzje. zapewne kolejny rok bede jedynie obserwatorem. pozdro
Skontaktuj się z nami