Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: kontrasty hdr

to
    Gość

Domyślnie Odp: kontrasty hdr

no i wielkie brawa i pokłony dla "mistrza", który dał w tym wątku 5 gwiazdek. Szacuneczek normalnie... Na tym forum 4 gwiazdki to już duży sukces, 5 gwiazdek tylko dla zdjęć bardzo dobrych lub wybitnych.

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    no i wielkie brawa i pokłony dla "mistrza", który dał w tym wątku 5 gwiazdek. Szacuneczek normalnie... Na tym forum 4 gwiazdki to już duży sukces, 5 gwiazdek tylko dla zdjęć bardzo dobrych lub wybitnych.
    ech... 5 gwiazdek dał bot, którego post był tuż przed Twoim i który został usunięty, tak więc pokłony dla "mistrza" _Tomka_, który próbował być złośliwy, tylko niestety pokazał swą ignorancję

pozdrawiam
    maruda
    szkoda, że to już nie to samo forum...

to
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    ech... 5 gwiazdek dał bot, którego post był tuż przed Twoim i który został usunięty, tak więc pokłony dla "mistrza" _Tomka_, który próbował być złośliwy, tylko niestety pokazał swą ignorancję

pozdrawiam
    maruda
    nie no, bez przesady Nie była to próba złośliwości, a na pewno nie piję do autora wątku, bo nie ma tutaj takich co by sobie sami gwiazdki przyznawali.
    Niestety nie mam możliwości oglądać usuniętych postów, dlatego nie wiedziałem, że to była robota BOTa. Swoją drogą warto by po nim posprzątać
    A od jakiegoś czasu próbuję walczyć z "nowoczesnymi trolami". Pojawiają się pseudo-znawcy rzemiosła na tym forum i krzywdzą autorów swoimi "komentarzami". Ale nie ma na to siły. W sumie niepotrzebnie się w to mieszam

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    nie no, bez przesady Nie była to próba złośliwości, a na pewno nie piję do autora wątku, bo nie ma tutaj takich co by sobie sami gwiazdki przyznawali.
    Niestety nie mam możliwości oglądać usuniętych postów, dlatego nie wiedziałem, że to była robota BOTa. Swoją drogą warto by po nim posprzątać
    A od jakiegoś czasu próbuję walczyć z "nowoczesnymi trolami". Pojawiają się pseudo-znawcy rzemiosła na tym forum i krzywdzą autorów swoimi "komentarzami". Ale nie ma na to siły. W sumie niepotrzebnie się w to mieszam
    Nie da sie posprzątać gwiazdek, chyba że ręcznie admin będzie wątkom zmieniał oceny (w co wątpię, bo nawet jeśli jest to możliwe to zajmie to za dużo czasu). Post bota został usunięty.

A co walki z wiatrakami, trollami czy czymkolwiek podobnym, no cóż... jest to właśnie walka z wiatrakami niestety. A już Don Kichot wykazał, że marnie się to kończy.
    szkoda, że to już nie to samo forum...

to
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    Nie da sie posprzątać gwiazdek, chyba że ręcznie admin będzie wątkom zmieniał oceny (w co wątpię, bo nawet jeśli jest to możliwe to zajmie to za dużo czasu). Post bota został usunięty.

A co walki z wiatrakami, trollami czy czymkolwiek podobnym, no cóż... jest to właśnie walka z wiatrakami niestety. A już Don Kichot wykazał, że marnie się to kończy.
    No ręcznej robótki nie polecam, bo można się zajechać No cóż, szkoda. Bo system gwiazdkowy to przyjemny wynalazek

Co do walki z wiatrakami masz rację. Czas odstawić lancę i zbroję

Pozdrawiam

Widzę, że zrobiło się gwiazdkowe zamieszanie przy mojej testowej fotce. Wywalcie te gwiazdki bo ktoś pomyśli, że o to mi chodziło
    A co do HDR-a to przy tej fotce nie dało rady wywołać RAW-a tak by było OK. "Mistrzuniem" może nie jestem ale naprawdę nie dało rady - kontrasty były bardzo duże między śnieżnobiałym pyskiem i resztą. Dlatego ostatecznie HDR i taki by tego nie czuć.
    ニコンのカメラ

trzeba bylo nie mowic ze to HDR nikt by nie zauwazyl
    nikony dwa i jakies szkła

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów