Na allegro jest przejściówka beż soczewki, aiwęc ostrzenie na niesk. odpada. Gdzie można kupić dobrą przejściówkę? Nie mam problemu z dostępem do obiektywów m42 więc bym sie tym pobawił. Te światła i ceny są kuszące...
Szukaj
Na allegro jest przejściówka beż soczewki, aiwęc ostrzenie na niesk. odpada. Gdzie można kupić dobrą przejściówkę? Nie mam problemu z dostępem do obiektywów m42 więc bym sie tym pobawił. Te światła i ceny są kuszące...
Nikony i Nikkorki
http://www.szymonswierczyk.com/
nie ma "dobrej" przejsciówki M42 nie dziala z Nikonem
z soczewka robiła hama
Pozdrawiam
Jacek
Nikon D70 / D200 / Nikkor 50mm / Peleng 8mm / Sb600 / MF /
Pewnie niczym ale jak potrzebowalem to akurat w Polsce nie bylo![]()
myslalem ze bardziej precyzyjne![]()
www.raysfoto.pl - 195zł z soczewką - to produkt firmy KOOD
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Ja mam taka - spisuje sie dobrze. Jezeli chodzi o to czy jest precyzyjniej zrobiona niz ta dostepna w Polsce to nie wiem, bo nie mialem 'polskiej' w rekachrobie od 2-3 miesiecy tylko M42 bo nie mam zadnego innego szkla do nikosia. No i 50$ to ze 20-30zl mniej niz te 195zl w rays-foto :> p.s. czekalem 4 tyg, troche dlugo ale wg mnie sie oplacalo - jezeli komus sie nie spieszy zeby miec przejsciowke na nastepny dzien od zamowienia to polecam Rosjan
![]()
te sportowe na rowerach tez robiles m42?
Skontaktuj się z nami