Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Hmmm... :)

Domyślnie Odp: Hmmm... :)

Na nie, za obrobke.
    Przeostrzone do granic mozliwosci i przekontrastowane, co powoduje mieszane uczucia, jednak bardziej w kierunku tych negatywnych w odbiorze.

Przeostrzone oczy i brak uśmiechu, mokra twarz z wiszącą pod brodą kropelką... czyli potwór wynurzył się z masy obrzydliwego śluzu, zobaczył swoją ofiarę (mnie), wytrzeszczył na nią oczy, oblizał ze smakiem i zaraz się rzuci wgryzając kły w szyję lub cokolwiek innego. Kadr jak z horroru.

Przepraszam za szczerość, nie mam zamiaru Cię urazić, ale takie właśnie wrażenie (emocje ?!) wywarło na mnie to zdjęcie.
    Dziecko na pewno jest urocze, a Ty chciałaś je pokazać w zabawny sposób, ale... nie wyszło.
    Dużo sprzętu, mało czasu

Zmieniam zdanie! Zdjęcie jest genialne!!!

Jak już przeczytałem swój poprzedni post, to zrozumiałem, że to zdjęcie wywołuje bardzo konkretne emocje, niesie jakąś historię (swoją wersję opisałem i to dość dokładnie) czyli ma znamiona dobrego zdjęcia. Do tego wywołuje skrajne emocje u różnych odbiorców, więc nikogo nie pozostawia obojętnym. A przecież O TO CHODZI !

I jeszcze jedna ważna rzecz - udało Ci się przedstawić śliczne dziecko w sposób gdy budzi ono grozę. A to już nie lada sztuka. Przyznam, że efekt powalający.
    Dużo sprzętu, mało czasu

Cytat Zamieszczone przez wrrum
    ...zdjęcie wywołuje bardzo konkretne emocje, niesie jakąś historię...
    O właśnie

Kontrowersyjne - brawo!

W sumie nie wiem co napisac
    Nie chcialam nikogo przestraszyc, ani zdenerwowac chce tylko powiedziec i zapewnic ze mam tysiace zdjec moich dzieci, i nie wszystkie strasza (mam nadzieje ) Nie wszytskie sa smieszne, no ale co prawda to prawda Toska zdjec jest zdecydowaniej wiecej smiesznych niz tych piiieeeekniuuutkich
    Chce rowniez zapewnic wszytskich ze nie wstawiam zdjec moich dzieci na forum po to, zeby ktos sie w nich zakochal, tylko po to zeby ktos spojzal na zdjecie obiektywnie, i powiedzial mi co w zdjeciu jest nie tak, co jest fajnego z czym przesadzilam. Jesli chodzi o to zdjecie, to go wcale nie wyostrzalam, troszke "podkrecilam" oczka i chyba rozjasnilam, ale nie jestem pewna, wiem ze zdjecie odrazu zrobilo nawet na mnie wrazenie

Dziekuje bardzo za dotychczasowe komentarze, i zapraszam jeszcze
    Pozdrawiam Wioletta

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów