Szukaj
Szczerze mówiąc (pisząc), po zobaczeniu tego zdjęcia, będę mieć teraz problem z zaśnięciem O_o
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Takie straszne?![]()
Pozdrawiam Wioletta
Tak znacząco odbiega od stereotypu portretu dziecięcego że w pierwszej chwili może zaskoczyć ale jak się przyjrzeć jeszcze raz to jest śmieszne i sympatyczne. Mnie sie podoba - za niesztampowość i za piękne oczyska pociechy.
Zdięcie zrobiło na mnie ogromne wrażenie... jest genialne, takie oryginalne... Podziwiam i zastanawiam się kiedy ja zaczne robić takie zdięcia... nie gniewaj się ale mnie delikatnie rozprasza kadr... wydaje mi się, że powinien obiąć całą główkę dziecka(a tu jest troszkę jest przycięta z góry) Ale ogólnie RESPEKT
zaje...fajna jest ta kropla spływająca z bródki
![]()
NIKON I NIKKORKI:P
e tam. zdjecia dzieci powinny cieszyc a nie straszyc![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Dosyć długo zastanawiałem się nad tym zdjęciem i szczerze powiem, że mi jakoś osobiście nie podchodzi, ale to tylko moje zdanie, więc nie ma się co przejmować![]()
D80/D700
N24-70, N18-70, N50, N85, S10-20, S70-300
SB-800
A ja już nie umiem być obiektywna. Uwielbiam Tośka za to, że jest właśnie taki śmiszny i pocieszny.![]()
No, to... przedobrzyłaś i to mocno.
Cud dziecię, a Ty zrobiłaś potworka, którym można straszyć małolaty /zachowuj się porządnie, bo zobacz co z ciebie wyrośnie/
Jako fota do rodzinnego albumu, może być, ale tylko do albumu.
Odpuść sobie zdjęcia dzieci, gdy spią lub źle wyglądają.
A jakby Tobie strzelić taka fotę ?![]()
Tutaj jest... podpis
Skontaktuj się z nami