Szukaj
Tylko 1 ma klimat i bardzo mi się podoba. Drugie z kadrem poległo a trzecie jest tak sztuczne jak zupki na dworcu w Radomiu![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
1. ma klimat - ciekawa gra uciekającej panny młodej, nie odpowiaa mi flara
2. jedyne co się rzuca w oczy to wielkie przepalone Słońce i dopiero potem się widzi ludzików całujących się, w dodatku zdjęcie się wali na prawo
3. sztuczna poza, przerost tarczycy wyszedł na zdjęciu, nienaturalnie cofnięta i odgięta głowa, jakby młoda miała głowę skierowaną w dół, ze wzrokiem skierowanym do fotografa byłoby lepiej moim zdaniem
szkoda, że to już nie to samo forum...
dzieki, oczywiscie nie zgadzam sie ale przyjmuje do wiadomosci![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
tak habakukowo. nawet podpis
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
1) + za pomysł
2) podoba mi się tylko szkoda trochę dołu
3) gdyby Erie nie napisał o tej tarczycy.. ale i tak mi się podoba
podpis fajny Adamowy, Kalinowy tyz, tez chce coś podobnego sobie wstawić tylko myśle żeby nie kopiować![]()
emeryt
Arturjb, poszerz horyzontymoge Ci podac 10 linków z fotografami takim podpisem. Podpis to podpis, oceń zdjęcia.
giziol, ano 2 szkoda dolu, zgadzam sie, ale albo blik przez przekątną albo dół w tamtym momencie. bywa...
a podpis zrob sobie dowolny, znajdziemy od kogo skopiowales
dziekuje![]()
A mi tam sie 1 i 2 podoba, 3ka moze mniej. Na 1 plus za kadr i za to ze zdjecie zyje, na 2ce plus za slonce, blinki i klimat. 3 troche sztuczna ale dobra technicznie.
gary napisałem, ze habakukowo - powinno wystarczyć
na 3 mina młodej mi się nie podoba, ale wiem jakie bywają młode...
no i na 2 ta flara mi nie leży, ale co kto lubi![]()
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
Fajne zdjecia tylko troche daleko jakby. Tak sie czuje troche jakby nie mlodzi byli wazni tylko miejsce, sytuajca czy cos...
A przerost tarczycy czy po prostu mowiac poprawnie wole nie wyglada tak jak tu zostalo powiedziane.
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami