Szukaj
Musiało strasznie wiać, jak robiłeś te zdjęcia (albo robiłeś je z pokładu motorówki na wzburzonym morzu).
Jedno jedyne, które wydaje się trzymać pion jest za to poruszone. Reszta do wyprostowania. Ale nie wiem, czy warto (poza tym, że nabierzesz wprawy w prostowaniu). Te kadry nie są jakieś specjalnie dobre; np. na ani jednym nie ma mostu w całości.
Spytasz pewnie, czy zawsze musi być cały?... Nie zawsze, ale w takich kadrach wypadałoby, żeby był. Albo trzeba było zrobić jedno przęsło, pylon, jakiś filar - albo całość. Tak poobcinany po kawałęczku jest niedobry.
Potencjalnie nienajgorszą trójkę, z ładnymi odbiciami - zeszpeciłeś kawałkiem trawnika, w dodatku oświetlongo przez latarnię.
Przed całkowitą porażką bronią się kolorami 1, 2 i 3, ale to małą pociecha, bo nic rozsądnego się chyba z tego wykadrować nie da. Należy zapamiętać nastawienia i wrócić tam jeszzce raz, tym razem myśląc o kadrach jakie się robi.
Podpisuję sie pod uwagami bombla
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
w obu wątkach brak fotek albo ja ślepne...da sie coś z tym zrobić??
napisałem w tamtym wątku że mam problem z serwerem i nie wiem czemu zdjęcia się nie pojawiają
Już się naprawiło.
Co do uwag.
Zdjęcia zrobiłem na zasadzie, złap aparat i cyknij. Z kolana lub z ręki opartej na murku. Faktycznie trochę wiałopodczas spacery z grupą. Żałuję , że nie miałem czasy co spowodowało iż zdjęcia Wam się nie podobają. Ja mam jedynie pamiątkę z pobytu.
Wiesz chciałem zrobić zdjęcie całej konstrukcji mostu. Niesty na Renie jest most co kilkaset metrów i przy tej szerokości rzeki oraz inncy przeszkód jak drzewa , lampy , statki przy brzegu - nie udało mi się obiektywem 18-70 wiecej złapać.
Być może bedę miał szanse jeszcze tam się znaleźć więc na pewno już będę miał ze sobą - SATYW. I w głowie Wasze uwagi.
Przepraszam za Post pod postem.
Skontaktuj się z nami