Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Osłona LCD BM-7 Nikon D80

witam gdzie w wawie mogę dostać osłonę na lcd bm7 ?
    Byłem w Nikonie na postępu, ale sprzedać nie chcieli

pzdr

Jacek
    Nikon D80 ver.1.10|Nikkor AF-S 18-70 f/3.5-4.5 DX|Nikkor AF-S VR 70-300 f/4.5-5.6 G IF-ED|Nikkor AF 50 f/1.8|Samsung 32 GB micro SDHC I 10 U1|Velbon DF-50|IR Pilot|Tamrack Edpedition 4

Domyślnie

wiekszosc sklepow internetowych ze sprzetem ma to w swojej ofercie.

Domyślnie Odp: Osłona LCD BM-7 Nikon D80

A czy ta osłona pasuje też do Nikona D60? Ewentualnie czy znacie jakiś zamiennik pasujący do D60?
    Ostatnio edytowane przez Manius ; 04-05-2008 o 19:11
    Nikon D60 + Tamron 17-50 f/2.8 v.1

Jak chcesz mogę podesłać ci kawałek foli typu antiscratch. Wytniesz sobie ekranik i będziesz miał spokój z osłonką. Ja tak zrobiłem i nie mam stresu, co zrobić jak zgubię osłonę.
    Pozdrowienia

Cytat Zamieszczone przez Terminux Zobacz posta
    Jak chcesz mogę podesłać ci kawałek foli typu antiscratch. Wytniesz sobie ekranik i będziesz miał spokój z osłonką. Ja tak zrobiłem i nie mam stresu, co zrobić jak zgubię osłonę.
    Jak, kiedy itp. Podaj więcej szczegółów...
    Pozdrawiam

PS. BM-7 nie pasuje do D60 - sprawdziłem kształt tej osłonki z kształtem wyświetlacza, co prawda na zdjęciach, ale ma inaczej wycięte zaokrąglenia na przyciskach...
    Nikon D60 + Tamron 17-50 f/2.8 v.1

Więcej szczegółów? Proszę: firma Madico produkuje folię która naklejona na szybę zabezpiecza powierzchnię przed porysowaniem a co za tym idzie zmniejsza koszty usuwania skutków wandalizmu oraz zwiększa bezpieczeństwo pasażerów. Folia ta z powodzeniem stosowana jest m.in. w środkach komunikacji zbiorowej w Berlinie przez firmę BVG w autobusach Solaris. U nas MPK stwierdziło, że wolą wymieniać szyby, niż folię... ot oszczędność.
    Folia jest dosyć gruba, nie ma mowy o przypadkowym zarysowaniu szybki czym różni się od cienkich folii przyklejanych do ekraników. Co jeszcze? Naklejanie nie jest takie super łatwe, ale odrobina dokładności i efekty są dobre. Plusem tej folii jest nowa formuła, która powoduje że jak odrywa się folię, cały klej zostaje na foli - szybka jest czysta.
    Jak chcesz, mogę podrzucić ci kawałek do przetestowania.
    Ostatnio edytowane przez Terminux ; 06-05-2008 o 11:34
    Pozdrowienia

Uprawnienia umieszczania postów