Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Grip do D60

Domyślnie

Niestety gripy można podpinać do D90 w górę. Dla niższych modeli są tylko emulatory gripów.
    D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.

Domyślnie

Od D80
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mac_23 Zobacz posta
    Chciałbym odświeżyć trochę temat. Mianowicie planuje zakup takiego oto gripa do nikona D60:
    http://allegro.pl/battery-pack-grip-...855601829.html
    Generalnie to ilu użytkowników to tyle opinii na ten temat. Czy ktoś już może korzystał z gripa tej marki? Jak się to sprawdza w praniu? Ewentualnie czy możecie polecić mi coś podobnego.
    pozdrawiam
    Mam pojemnik Meike do D90. Ogólnie w porządku z wyjątkiem jednej rzeczy, uchwyt jest ciut za gruby i niezbyt wygodnie się go trzyma.

Domyślnie

Reasumując, warto kupić tego gripa czy lepiej przeznaczyć kasę na inne akcesoria?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mac_23 Zobacz posta
    Reasumując, warto kupić tego gripa czy lepiej przeznaczyć kasę na inne akcesoria?
    Nie zauważyłem wcześniej Twojej odpowiedzi. Po kilku miesiącach używania stwierdzam, że raczej nie warto było. W góry nie zabiorę, bo nie mieści się do plecaka, do samolotu też nie, bo nie mieści się do torby (Mekko S830) i stanowi zbędny balast. Wygodniej co prawda fotografować w pionie, ale już przeglądanie zdjęć jest wkurzające, bo nie da się dosięgnąć kciukiem do manipulatora żeby zmienić sposób ich wyświetlania. Z mniejszymi obiektywami czuję jakby aparat wysuwał mi się z ręki.
    Skoro go mam, to pewnie go zostawię, ale nie jestem z niego zadowolony.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów