Witam!
zgubiłem gumową zaślepkę gniazd w swoim D50.Czy szanowni koledzy mają "pomysła" czym ją zastąpić albo gdzie ją można dokupić i za ile?
Dzięki z góry za podpowiedzi.
Szukaj
Witam!
zgubiłem gumową zaślepkę gniazd w swoim D50.Czy szanowni koledzy mają "pomysła" czym ją zastąpić albo gdzie ją można dokupić i za ile?
Dzięki z góry za podpowiedzi.
Na pewno w serwisie na Postępu. Ale podobno w FotoJokerze można próbować zamówić takie rzeczy.
Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5
watą zapchaj! i obklej taśmą klejącą :P
Ja od roku jej nie mam i jest ok![]()
Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs
Nie wiem jak teraz, ale swojego czasu zamowilem takie glupotki wlasnie (jak wyzej koledzy wspomnieli) w Fotojokerze. Zgubilem konkretnie gumke na wizjerze i w bojach jeden kapsel na obiektyw - sprowadzony przez Fotojokera sprzet byl w cenie katalogowej Nikona, czyli bardzo tanio (chyba tylko takie rzeczy maja w katalogu tanio :P ), bo za oryginalna zaslepke obiektywu zaplacilem mniej, niz za wszelkie wersje Hamy z allegro (a tam jeszcze przesylka), guma na wizjer kosztowala jakos kolo 4 zl tez![]()
Pozdrawiam,
kaktus
(fotograf amator - w JPEGach robię)
Skontaktuj się z nami