Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Nikon FA GOLD

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie FA gold

Jednak w PL tez sie trafiaja rodzynki:
    http://www.allegro.pl/item353276961_...n_fa_gold.html

Tylko rysy na zlocie to raczej nie od czyszczenia, chyba ze papierem sciernym.

Domyślnie Odp: FA gold

rodzynek, a raczej koszmarek
    pozdrawiam
    Artur

co koszmarek? komu się gold nie podoba?

A jakie macie zdanie co do ceny.Tani to on nie jest?
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Cytat Zamieszczone przez gALL Zobacz posta
    Jednak w PL tez sie trafiaja rodzynki:
    http://www.allegro.pl/item353276961_...n_fa_gold.html

Aparat sprzedaje bez pudelka , instrukcji , paska - jednym slowem - tylko to co na zdjeciu
    Czyżby kradziony? Raczej kolekcjonerzy nie należą jak dla mnie do ludzi, którzy zgubią pudełko czy instrukcje.

Cytat Zamieszczone przez GSK Zobacz posta
    Czyżby kradziony? Raczej kolekcjonerzy nie należą jak dla mnie do ludzi, którzy zgubią pudełko czy instrukcje.
    Chyba nie, sprzedajacy ma troche innego sprzetu foto w ofercie i jest to raczej drogi sprzet Hasselblad za 8900zl. Tak wiec pewnie zlapal jakies zrodlo spoza PL i sprzedaje na Allegro.

A co do same ceny to wydaje mi sie raczej wygurowana, aparat swietny ale bez pudelka i calej reszty jego wartosc kolekcjonerska bardzo spada, a to chyba tutaj o tym wlasnie mowa, bo nie sadze zeby ktos porwal sie z tym cackiem robic zdjecia na miescie
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Cytat Zamieszczone przez Yanluk Zobacz posta
    bo nie sadze zeby ktos porwal sie z tym cackiem robic zdjecia na miescie
    ee..ja bym ruszył Lomo robi pozłacane i widzę ludzi śmigających..ja bym miał (real) złotego nikona..lans że hu hu
    instagram.com/darkroomnightlife

Cytat Zamieszczone przez cypherdid Zobacz posta
    ee..ja bym ruszył Lomo robi pozłacane i widzę ludzi śmigających..ja bym miał (real) złotego nikona..lans że hu hu
    No tak lans/blink musi byc Ja bym tam zrobil oltarzyk i modlil sie codziennie rano
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Grays of Westminster miał takiego kilka miesięcy temu za 999 funtów. Tamten był w stanie kolekcjonerskim, mał tzw. display case, certyfikat, oryginalny rachunek itp itd.
    W Polsce, tradycyjnie, musi być niekompletnie oraz drożej

Mnie w tym FA martwi co innego.
    Jak nigdy nie uzywany to znaczy, ze smar szlag trafil (przeciez to ma ponad 20 lat), baterie napuchly i sie wylaly albo zezarly wlasna obudowe i pol wnetrza aparatu. Uszczelnienia korpusu, migawki wyparowaly ... to raczej zlom a nie cacko. Warte tyle co zloto na nim + zlom innych metali.

W idealnym stanie kolecjonerskim mozna juz to osiagnac ponizej 2000 dolcow, ze wszystkimi papierami.

Z tym, ze pewnie amator sie znajdzie tak samo jak na pozlacane EOSy (byla kiedys strona po rosyjsku firmy ktora sie specjalizowala w zloceniu najdrozszych korpusow Canona) za niebotyczna kase.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów