Ewolucja w wątku. Od wersa średniowiecznego zdaniowego, przeszliśmy do poezji romantycznej, a teraz ewidentnie widać wpływ współczesnej poezji - wiersz biały - bez rymów
Szukaj
Ewolucja w wątku. Od wersa średniowiecznego zdaniowego, przeszliśmy do poezji romantycznej, a teraz ewidentnie widać wpływ współczesnej poezji - wiersz biały - bez rymów
Fragment odpowiedz kolegi, ktoremu pokazalem ten watek:
choć patrząc po poziomie wierszyków
niech fotografią lepiej się zajmą
niech poczytają trochę limeryków
a do rymowanek mnie najmą !!!!!!
Ps. Sorry za offtopic![]()
OT: no niestety jedni rodza sie fotografami a inni rymotworcamia jak ktos ma problem z decyzja do ktorego grona nalezy to wlasnie jest jak w tym watku: pisze wierszem na forum fotograficznym
sorry za ten OT![]()
D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8
Może i ja zacznę pisać wierszem o wyborze mojego sprzętu ;] FORUMOWICZE GRATULUJE POMYSŁU !
Pozdrawiam![]()
Nikon D610 | D80 i szklarnia jak w Parku Oliwskim
fajny ot sie porobil
lecz co nasz stoh tutaj zrobil?
wybral sobie juz puszczke
czy ma dalej zagwozdeczke
bierz d200 moj cwaniaku
na forum kupisz taniej niz w lodzkim ptaku
bedzi puszka z przebiegiem niskim
i gripem jeszcze niebardzo od trzymania sliskim
fakt me poema nie sa wspaniale
bo pisalem je szybko w pracy na pale
Na wiersze jestem za stary więc konkretnie: bierż D200, ale... właśnie jest jedno ale. Kupując D200 przygotuj kasę na grip i to natychmiast: "żre" prąd jak smok i bez gripa po 150-250 klapach masz rozladowany akumulatorek. Jest to dość wkurzające więc bez gripa ani rusz (przynajmniej ja tak mam)
Dalmierze, M42-ki (lata 80-te); Minolta XG-1; N60; N70, N90S, F5; D70; D700; D300s; D3; D810; trochę obiektywów
grip ci pomoze
bo niedaj boze
na slubie brak prada
i idzesz do kata
kolega dobrze prawi
i grip cie tu zbawi
ale co ci bede rymowal
to ty bedziesz kupowal
koniec tej tandety
bo mi stygna kotlety
Skontaktuj się z nami