Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie Odp: Troche warzywek :)

Cytat Zamieszczone przez Madziulek Zobacz posta

z chęcią zobaczyłabym warzywa Twojego autorstwa
    proponujesz pojedynek? prosze bardzo co nie zmienia faktu ze zdjęcia odbieram w takia nieinny sposób,moze lepiej poszukac ciekawszych kadrów i swiatła zamiast oburzac sie na moja opinie, oczywiscie ze porównywanie kawy i warzyw jest niemiarodajne, ale podałem przykład jak mozna pokazac jakis produkt, widzisz, po to jest forum i mnóstwo galerii aby szukac jakiejs drogi, znając pewne trendy, mozliwosci, mozna samemu zacząc szukac czegos swiezego, tutaj tego nie było, wybacz.

Madziulek
    Gość

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    proponujesz pojedynek? prosze bardzo co nie zmienia faktu ze zdjęcia odbieram w takia nieinny sposób,moze lepiej poszukac ciekawszych kadrów i swiatła zamiast oburzac sie na moja opinie, oczywiscie ze porównywanie kawy i warzyw jest niemiarodajne, ale podałem przykład jak mozna pokazac jakis produkt, widzisz, po to jest forum i mnóstwo galerii aby szukac jakiejs drogi, znając pewne trendy, mozliwosci, mozna samemu zacząc szukac czegos swiezego, tutaj tego nie było, wybacz.

to się narobiło heh
    ja się nie oburzam odpowiedziałam tylko

ja poprostu jestem kłótnik pospolity

A ja myślę, że pomysł pojedynku w tym temacie jak najbardziej dobry. I trzeba by ustalić grupę warzyw z których można "skorzystać" przy robieniu zdjęć. Sałata tutaj taka trochę mało apetyczna, jak zwinięty zielony papier Ale Madziulek, nie poddawaj się i wrzucaj kolejne zdjęcia. Widziałem Twoje fotki w innych kategoriach i były super, więc pewnie i w tej dziedzinie po paru ćwiczeniach będzie dobrze.
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów