Szukaj
pstryki...
I do tego na 1szym zdjeciu w chromie odbijaja sie twoje nogi xD
Na drugim zas jakas biala plama po lewej nad zderzakiem blizej nadkola - flesz ??
Kupno Nikona nie czyni cię fotografem - stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona.Kontrowersyjny indywidualista
jak bede chcial sie ekscycotwac autem to sobie wejde na strone fiata. tam jest zajebiaszcza prezentacja tego modelu. a to jest forum fotograficzne.
jedynka przerysowana, 18mm? flesz w reflektorze i odbicie poszlo na sciane.
dwojka lepsza, choc flesz okrutnie beznadziejny.
proponuje powtorzyc ze statywem lub z mniejsza dziura i wiekszym GO
powodzenia
Ad1
Spotkales sie z okresleniem np przerysowany portert? Jesli nie to forum Twoim przyjacielem jest.
Poszukaj, poszperaj, wierze w Ciebie.
Ad2
Blyskograt nie jest najlepszym rozwiazaniem w tego typu zdjeciach (o ile w ogole w jakis jest).
A jesli nie bylo warunkow oswietleniowych i zdjecia sa "przypadkowe" to albo bym se odpuscil, albo bym dal bez lampy kosztem iso, tudziez rozjasnieniem ciemnego strzalu w PSuju.
Ale nie bierz sobie tego do serca. To moje skromniutkie zdanie.
Ty jak zawsze wiesz lepiej.
Kupno Nikona nie czyni cię fotografem - stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona.Kontrowersyjny indywidualista
nie wziąłem sobie tego do serca - nawet na to nie licz
poza tym, nawet z twej powyższej wypowiedzi, wychodzi że to jednak TY wiesz lepiej
i to zaledwie po 4 m-cach treningu... trzeba ci przyznać - szybko sie uczysz, ale żeby poprawiać od razu
każdego ?
Ja nie mam tyle tupetu.
ps.
NA SAMYM WSTęPIE PODALEM INFO żE Są TO TZW. PSTRYKI - NIE KONIECZNIE POD OCENę A TU SIE SęPY POZLATYWAłY I PO łBIE MIE - CHYBA NIE O TO CHODZI BY KAżDEGO OD RAZU J....ć
no to jesli sa to pstryki to czmeu je tu umiesciles ?
Liczyles na ocene pracy ? czy chciales sie pochwalic ze "upolowales" fiacika ;> ?
Jesli to pierwsze - nie miej pretensji - jesli to drugie - coz 500stki widuje dosc czesto.
Problem polega na tym, że podałeś "dobre zarcie" w "psiej misce".
Skontaktuj się z nami