Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie PRZYBYSZ - niby makro

Wiem, że ledwo łapie się to na makro, ale sprzęt nie da rady więcej.

"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie Odp: PRZYBYSZ - niby makro

Niby makro ???. Tak, tak. Ślimaki to panowama w pionie i poziome. A chyba je tu widziałem i też były makro .
    Fajny przybysz.

Pozdrawiam Piotr.
    Nikon D40x, N AF-S 18-55, N AF-S VR 55-200

Cytat Zamieszczone przez pi_wi Zobacz posta
    Niby makro ???. Tak, tak. Ślimaki to panowama w pionie i poziome. A chyba je tu widziałem i też były makro .
    Fajny przybysz.

Pozdrawiam Piotr.
    Te ślimaki ,które widziałeś mają po 6-7 mm.Zanim coś klepniesz...zastanów się czy wiesz na 150%,że tak jest...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Te ślimaki ,które widziałeś mają po 6-7 mm.Zanim coś klepniesz...zastanów się czy wiesz na 150%,że tak jest...
    Pzdr
    Andrzej
    Andrzeju, nie napisałem, że wszystkie ślimaki jakie tu widziałem. Zatem na 100% jestem pewien. Dodatkowe 50% dodaj do swoich 100% pewności i skonfrontuj to z tym: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=57516.
    Jesteś najlepszy, ale nie masz monopolu na nieomylność. W odniesieni do fotografji Twoje zdanie jest nieocenione...

Pozdrawiam Piotr.
    Nikon D40x, N AF-S 18-55, N AF-S VR 55-200

Cytat Zamieszczone przez pi_wi Zobacz posta
    Andrzeju, nie napisałem, że wszystkie ślimaki jakie tu widziałem. Zatem na 100% jestem pewien. Dodatkowe 50% dodaj do swoich 100% pewności i skonfrontuj to z tym: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=57516.
    Jesteś najlepszy, ale nie masz monopolu na nieomylność. W odniesieni do fotografji Twoje zdanie jest nieocenione...

Pozdrawiam Piotr.
    Tam jest tylko jeden......i to winniczek...

Pzdr
    Andrzej

...ok,sprawy nie ma..robi się OT
    Pozdrawiam
    Andrzej.

wyszło ok.

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Uprawnienia umieszczania postów