Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    Cytat Zamieszczone przez volvo
    wygląda tak sztywno jak byś jej kij od szczotki wsadził w tyłek... zgroza, brak uczucia na twarzy
    No bo tak ma być - gość puszcza laskę kantem, tą z tego powodu krew zalewa. Ale stara się robić dobrą minę do złej gry, ukryć emocje, które nią targają! Wszystko trzyma się kupy - niechcący skomplementowałeś tą fotę
    a faktycznie teraz to widzę ... wczoraj po kliku piffkach to było niedostrzegalne

Anonymous
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    kwasik, przeca unhappy end, od samego początku! Gość zbałamucił niewiastę i "żegnaj gienia, świat się zmienia"

wizard36, trochę za dużo tego dobrego, i robi się to przegadane. Ogólnie cała historia opowiedziana została w pierwszej focie - reszta wydaje się redundantna
    wiem wiem, ale i dziewcze takie piekne i fotki tak sie podobaja -wiec nie mowcie mi, ze Wam krzywda stala, ze sobie wiecej poogladaliscie
    niemniej:
    Oficjalna wersja jest taka, ze lizy sie pierwsza fota

Ps. A historia trzyma sie kupy potwierdzam, nawet z tym kijem
    (choc ja inaczej interpretuje - jako odwiedziny i pozegnanie, nie rozstanie

Pozdro.
    Jacek

Domyślnie

a właśnie, że nie liczy się pierwasza fotka tylko ostatnia
    bo stara szkoła mówi, że fotografa nie poznaje się po tym jak zaczyna serięale po tym jak ją kończy

wszystkie zdjęcia z początku mają przygotowywać odbiorcę do głównego zdjęcia które umieszczasz w serii jako ostatnie

Domyślnie

Czornyj, zeby byl
    przeca unhappy end
    ktoas musi zginac najlepiej wszyscy (przepraszam, jestem inspirowany złymi horrorami)
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Anonymous
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez volvo
    a właśnie, że nie liczy się pierwasza fotka tylko ostatnia
    bo stara szkoła mówi, że fotografa nie poznaje się po tym jak zaczyna serięale po tym jak ją kończy

wszystkie zdjęcia z początku mają przygotowywać odbiorcę do głównego zdjęcia które umieszczasz w serii jako ostatnie
    ...ale przeca to wlasnie ostatnie jest najlepsze ...a ze na poczatlu pokazane...taki tam kaprys "zmanierowanego" fotografa

POzdro.
    Jacek

Domyślnie

ostatnie jest ok, ale moim zdaniem 1. jest najlepsze a zeby nie cienie na twarzy i szyi to 4. byla by równie genialna

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów