Na poczatek tylko jedno, gdyz reszta jeszcze nie obrobiona, cdn.
1.
![]()
Pozdrawiam
Jacek[/list]
Szukaj
Na poczatek tylko jedno, gdyz reszta jeszcze nie obrobiona, cdn.
1.
![]()
Pozdrawiam
Jacek[/list]
Wreszcie jakieś zdjęcie, gdzie mamy jakąś opowieść!!! Na tle zalewających fora mln. portretów, w których jedyną treścią jest "co ja poradzę, że jestem ładna" albo "zerżnij mnie", ta prościutka scena jawi się niczym Paramont orginalności i ożywczy powiew świeżości! Stanowczo jestem za popularyzowaniem tej tendencji!
Na podkreślenie zasługuje też bezbłędna strona formalna tego przedstawienia - światło, kontrastowość, tonalność, umiejętne operowanie płaszczyzną ostrości - warsztatowo bez zarzutu, a nawet b. dobrze! Wspaniale to wszystko buduje napięcie tej scenki!
A jakby tego wszystkiego było mało - zjawiskowo piękna dziewczyna![]()
jest technika, jest przekaz i historia....super!
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
dawaj reszte historii (jestem nieco uprzywilejowany, bo ja dzisiaj widziałem)
jak widzisz tekstu nie trzeba by opowiedzieć historię.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Zamieszczone przez Jacek_Z
nio dobra oto cala historia:
1.
![]()
2.
![]()
3.
![]()
4.
![]()
5.
![]()
6.
juz znacie jest wyzej
TO BYLO ZAKONCZENIE
pozdrowienia
Jacek
happy end...bleee
chyba za duzo naogladalem sie ostatnio horrorow japonskich. tam wszystko sie zle konczy![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
kwasik, przeca unhappy end, od samego początku! Gość zbałamucił niewiastę i "żegnaj gienia, świat się zmienia"
wizard36, trochę za dużo tego dobrego, i robi się to przegadane. Ogólnie cała historia opowiedziana została w pierwszej focie - reszta wydaje się redundantna
zdjęcia bardzo ładne, świetnie wykonane ... a modelka jakaśznajoma - zatrudniliście ją na etat?![]()
mam zastrzeżenia do fotki nr 5 poprostu mi się nie podoba, modelka wygląda tak sztywno jak byś jej kij od szczotki wsadził w tyłek... zgroza, brak uczucia na twarzy![]()
No bo tak ma być - gość puszcza laskę kantem, tą z tego powodu krew zalewa. Ale stara się robić dobrą minę do złej gry, ukryć emocje, które nią targają! Wszystko trzyma się kupy - niechcący skomplementowałeś tą fotęZamieszczone przez volvo
![]()
Dobrze opowiedziana historia.
Pierwsze oczywiście broni się samo.
Pozdrawiam
Jarek Piekarski
Skontaktuj się z nami