Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Nikon D80

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Gdynia miasto z morza i marzeń.

Domyślnie Odp: Nikon D80

Cytat Zamieszczone przez art44 Zobacz posta
    Na koniec: jeśli chcesz poprawić sobie humor po ujrzeniu ceny gripu MB-D80... zobacz ile kosztuje MB-D10 do D300 - zawsze to jakaś pociecha...
    Art
    Hahahaha ale jutro się pośmieje z mojej koleżanki która go kupiła
    Dobry sprzęt Dobry

A jednak jest coś takiego: http://cyfrowe.pl/aparaty/nikon-kosz...ie-ms-d70.html Posiadam i przydaje się czasem

Cytat Zamieszczone przez toms73 Zobacz posta
    Nawet przy makro warto się trochę powyginać i poleżeć na świeżej trawce...
    A propos.
    (Lekki OT) Ledwo kwietniowe słońce przebiło się przez chmury pognałem do parku "ustrzelić" na makro, coś co po ziemi pełza lub łeb ku śłońcu dźwiga. Wypatrzyłem kwiatek, rzuciłem na trawę SS200AW, walnąłem się obok i ... za plecami usłyszałem: "Widzisz Waldeczku, jeszcze wiosna na dobre nie przyszła, a już pijaczkowie na trawnikach się wylegują..."
    Była niedziela i przepojona miłosierdziem oraz "troską" o bliźniego "duszyczka" wraz z Waldeczkiem pomykała do pobliskiego kościółka.
    Pozdrawiam -
    - Janusz(W)
    "...Człowiek to jedyne zwierzę które się rumieni. I jedyne, które ma za co..." - Mark Twain

Przepraszam, że tutaj piszę ale nie znalazłam podobnego wątku do mojego pytania. Jako, że jesteście wszyscy szczęśliwymi posiadaczami d80 -pytam Was- czy po WYŁĄCZENIU aparatu na górnym wyswietlaczu powinna być wyświetlona pozostała liczba zdjęć? Mam d80 od dwóch dni, to moja pierwsza lustrzanka i bardzo mnie to dziwi i martwi. PROSZĘ ODPOWIEDZCIE czy tak ma być, czy może jakoś się tą funkcję wyłącza?

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

a po co wylaczac, to swietna f-cja
    szkoda ze tego w canonie nie ma.
    tak to jest normalne

dziękuję za odpowiedz, ufffff już myslałam że coś jest nie tak

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów