Plener, mocne i niskie slonce poznopopoludniowe. Sigma 50tka w akcji.
Szukaj
Plener, mocne i niskie slonce poznopopoludniowe. Sigma 50tka w akcji.
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Oj straszny cien z noska !!![]()
no wlasnie..wiem..nie mialem blendy ani nic co moglbym zabic ten cien.. no ale mysle ze Pani nadrabia oczętami.
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
a moze zamiast blendy mozna bylo skierowac twarz bardziej w stronę słonca (swiatła).. cien skrocil by sie znacznie...
...i przy okazji oczy calkiem zamknely...Zamieszczone przez Kamash
![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
A mi coś obróbka nie pasi....
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
strasznie jasna ta twarz = rozumiem ładnie podkreślone oczy, ale czemu taka jasna no i dlaczego w takiej kolorystyce ?
boli mnie kolano czasem
to moze przerobic to na cz-b?
strasznie ... trupi kolor skory
troche jakby sepia ale nie do konca
przeobic na czarno-biale ? no to moze tak.. staram sie ratowac te cienie..wiec moze tak.. ?
[ Dodano: Sro 12 Kwi, 2006 ]
chociaz kontrast zeby zniwelowac cien poszedl na "low" i jakos przez to zabraklo dynamiki chiba.. a moze ktos z kolegow pobawi sie tym ?
teraz znacznie lepiej ale widać "pędzlowanie" nad górnąwargą
... na pierwszym foto laska wygląda jak resident ivo ...![]()
Skontaktuj się z nami