Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: piegi

Madziulek
    Gość

Domyślnie Odp: piegi

Nie mam nic przeciwko winiety choć faktycznie trzeba wiedzieć kiedy ją użyć, ja sama nie do końca wiem kiedy bo też czasem dodaje, raz mi się podoba a raz nie ale.. uważam że przy tak ciasnych portretach nie powinno się jej stosować...
    Na tym portrecie nie chodzi tylko o winietę ale widać również niedociągnięcia w kadrowaniu i tu też leży problem w odbiorze zdjęcia.
    Na drugim kadr jest znacznie lepszy ale faktycznie ramiona są zbyt napięte, modelka być może opierała się na rękach.
    To już będziesz wiedział jakich pozycji unikać.
    Próbowałeś ukryć obojczyki kadrowaniem ale moim zdaniem tak naprawdę niepotrzebnie, zdjęcie i tak jest ciekawe (nr.2) - wybroni się samo.
    Choć jak dla mnie za dużo kontrastu ale to już rzecz gustu.
    Podoba mi się 2 nawet z obojczykami

Jedynka jest o niebo lepsza - Idealnie skupiała wzrok na oczach.
    Na dwójce wzrok ucieka na obojczyki.

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

na jedynce bardzo fajna obrobka, ale ani na jednym ani na drugim nie podoba mi sie kadr, jakis taki fuj jest

2 zdecydowanie lepiej lubię piegi,dodają charakteru.Ciekawą modelkę wypatrzyłeś.Mam nadzieję,ze jeszcze coś pokażesz

Ładnie technicznie, co do kadrowania podzielam zdanie większości - dwójka lepsza, ale uwypukliła inne wady (ułożenie ciała). Ogólnie fajnie się merytoryczna dyskusja rozwinęła. Ładne piegi, dobra konwersja do cz-b.

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

i znowu śliczne piegi i ponownie BW - nie zebym cos mial do BW ale jakas fotka tej modelki w kolorku byłaby wskazana...
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów