to jesteś mi winny dychę
tęczówki były ruszane na 1 zdjęciu po prawej i na 2 po lewej tu dodatkowo były wyostrzane.
Poza tym nic nie było ruszane, tym bardziej w kącikach
Jak jestem jak przeciez napisalem ze na zblizeniach byly ruszane? heheh na pierwszym po prawej jest nawet nierowny brzeg pomiedzy teczowka i rogowka... nie ma czlowieka ktory ma takie cos...
Jak jestem jak przeciez napisalem ze na zblizeniach byly ruszane? heheh na pierwszym po prawej jest nawet nierowny brzeg pomiedzy teczowka i rogowka... nie ma czlowieka ktory ma takie cos...
rogówką ?
tak, nie dopracowałam tego oka na tym zdjęciu, tu się zgodzę
były ruszane ale nie tak jak pisałeś...
Zamieszczone przez MikeP
...Polecam Ci zaznaczac obszar nie tylko bialy ale z jakis jeden piksel rozowego i koniecznie dojedz do kacikow oczu. Jak to potem rozjasnisz i zdejmiesz nasycenie to i tak bedzie bardziej naturalnie niz tak. Pierwsze najlepsze.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami