//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
1.
2.
3.i troche inaczej..![]()
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
1.
2.
3.i troche inaczej..![]()
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 21-03-2025 o 21:30 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
podoba sie
tylko (ale to moze byc wina mojego monitorka)
mam wrazenie ze na wszystkich (oprocz 2a) buzia z prawej strony jakby troche za jasna
i na 1a ramie podobnie
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
sote, bardzo możliwe że widzisz dobrze a to wina obróbki na moim monitorze lub światła
nie wypowiem się konkretnie bo ja nie mam za jasno![]()
chodzi mi tylko o jasnosc najjasniejszych miejsc
reszta jest moim zdaniem OK
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
U mnie wszystko jest ok, w światłach wyraźnie jest walor barwny, więc to raczej monitor sote uwala światła.
Zdjęcia przyjemne w odbiorze, szczególnie te ciaśniejsze portrety, podoba mi się również wiosenna kolorystyka tych bawialnianych.
Nie podoba mi się jedynie sposób prezentacji ostatniego setu - odmienne rytmy wywołują dysonans, te zdjęcia zestawione tak blisko źle się ze sobą komponują.
W przypadku pierwszych dwóch setów pomysł prezentacji jest fajny (z odejściem-ciasno, ciasno-z odejściem), i chyba warto by było mocniej tą opozycję podkreślić (kadrować jeszcze ciaśniej i odejść jeszcze dalej)
Ostatnie w trojce przez ta noge nie. Pozostale spoko. Ale... fatalna obrobka rogowek oczu. Widac na malch zdjeciach, na wiekszych bedzie padaczka...Polecam Ci zaznaczac obszar nie tylko bialy ale z jakis jeden piksel rozowego i koniecznie dojedz do kacikow oczu. Jak to potem rozjasnisz i zdejmiesz nasycenie to i tak bedzie bardziej naturalnie niz tak. Pierwsze najlepsze.
Czornyj, dzięki za cenne uwagi
MikeP,
na powiększeniu nie widzę żadnej padaczki
nie na wszystkich zdjęciach oczy były ruszane..
może coś po wyostrzaniu na małym obrazku się uwydatniło, nie wiem
Edit : pomieszało mi się![]()
Skontaktuj się z nami