Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Cool Pewna opowiesc...

..typowo albumowe, przyznaje bez bicia ze pierwszy raz bawilam sie w takie sklejanie zdjec,
    tak wiec prosze o lagodny wymiar kary Albo dobra, nie powiecie, nie naucze sie i bede gnioty wklejala ;P

Tata i synio..

Pozdrawiam Wioletta

pebees
    Gość

Domyślnie Odp: Pewna opowiesc...

Pomysł bardzo sympatyczny. Nie pasuje mi 'wszycie' w całość kolorowych zdjęć, i na dole jak dla mnie za dużo ich nieco, szczególnie, że te wyżej wydają się być lepsze

Hmm... Mi te kolorowe również nie podeszły, sporo fotek jest fajnych, ale jako całość mnie nie przekonuje... Może drugie podejscie?..

Pozdrawiam!

a ja jestem przeciw takim sklejankom

mnie sklejanie w miarę odpowiada ale w mniejszej ilości ... poza tym sklejane zdjęcia nie powinny jak dla mnie tworzyć wcięć które wypełnione zostały czarnym kolorem ... inaczej ułożyć przekadrować co by zestaw utworzył prostokąt i byłoby dużo lepiej .. a jeszcze lepiej jakbyś wybrała z tych zdjęć te niepowtarzające się ujęcia i wtedy naprawdę powinno byc o wiele lepiej
    Pozdrawiam Paweł
    a D80 nadal robi zdjęcia ... | Forum Farmaceutyczne

Dzieki bardzo za odwiedziny

Na pewno zrobie jeszcze jedno podejscie do tego tematu, bede starala sie robic wszytsko w jednym kolorku, mniej fotek, i bez czarnych punktow.
    Dzieki za podpowiedzi.
    Pozdrawiam Wioletta

Mi się podoba. I nie jestem przeciwny takiemu sklejaniu, nie wszystko musi być "do linijki" szczególnie jak jest to przemyślana kompozycja i osiąga się przez to dodatkowe wzmocnienie obrazu. Czy tu to wyszło? Nie odpowiem. Jedyna wskazówka - zakończyłbym na gitarze+syn ze słuchawkami jako mocny akcent Twojej fotostory.
    D200/T12-24 f4/N50 f1.8/S100-300 f4/SB800

autograf
    Gość

Domyślnie

Wyczesane w kosmos te foty w słuchawach!

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Rozdzielić,wybrać najładniejsze i będzie... fajnie

Domyślnie

Lojejjj ales autograf wykopal watek staaaryyyy
    Pozdrawiam Wioletta

Uprawnienia umieszczania postów