Szukaj
Pomysł bardzo sympatyczny. Nie pasuje mi 'wszycie' w całość kolorowych zdjęć, i na dole jak dla mnie za dużo ich nieco, szczególnie, że te wyżej wydają się być lepsze![]()
Hmm... Mi te kolorowe również nie podeszły, sporo fotek jest fajnych, ale jako całość mnie nie przekonuje... Może drugie podejscie?..
Pozdrawiam!![]()
a ja jestem przeciw takim sklejankom
mnie sklejanie w miarę odpowiada ale w mniejszej ilości ... poza tym sklejane zdjęcia nie powinny jak dla mnie tworzyć wcięć które wypełnione zostały czarnym kolorem ... inaczej ułożyć przekadrować co by zestaw utworzył prostokąt i byłoby dużo lepiej .. a jeszcze lepiej jakbyś wybrała z tych zdjęć te niepowtarzające się ujęcia i wtedy naprawdę powinno byc o wiele lepiej
Dzieki bardzo za odwiedziny
Na pewno zrobie jeszcze jedno podejscie do tego tematu, bede starala sie robic wszytsko w jednym kolorku, mniej fotek, i bez czarnych punktow.
Dzieki za podpowiedzi.
Pozdrawiam Wioletta
Mi się podoba. I nie jestem przeciwny takiemu sklejaniu, nie wszystko musi być "do linijki" szczególnie jak jest to przemyślana kompozycja i osiąga się przez to dodatkowe wzmocnienie obrazu. Czy tu to wyszło? Nie odpowiem. Jedyna wskazówka - zakończyłbym na gitarze+syn ze słuchawkami jako mocny akcent Twojej fotostory.
D200/T12-24 f4/N50 f1.8/S100-300 f4/SB800
Wyczesane w kosmos te foty w słuchawach!
Rozdzielić,wybrać najładniejsze i będzie... fajnie![]()
Lojejjj ales autograf wykopal watek staaaryyyy![]()
Pozdrawiam Wioletta
Skontaktuj się z nami