Close

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pX Zobacz posta
    Tak, po drodze to ja też kupiłem jakąś wersję 5 czy 6. Muszę to odszukać jeśli nie wyrzuciłem to może na jakiś upgrade się załapię. A "PRO" sprawdzę, ale widzę, że to kombajn okrutny a ja tak naprawdę przeglądarkę potrzebuję.
    Ja też potrzebowałem tylko przeglądarki, ale skoro darmowej nie było takiej, która spełniałaby moje potrzeby (przede wszystkim zarządzanie kolorem), to wziąłem ACDSee Pro. A dotatki w postaci kategoryzacji i znakowania fotek, przetwarzania wsadowego, prostego edytora czy też transferu fotek okazują się z czasem całkiem przydatne. Resztę funkcjonalności póki co nie doceniłem.

Domyślnie

Witam wszystkich to mój pierwszy post na tym forum
    Dzisiaj zauważyłem że FireFox nie do końca korzysta z profilu. Mam galerie zrobioną we flashu i zdjęcia są przejaskrawione (S2231W). Wniosek taki że grafika na www musi być "surowa". Chciałbym być w błędzie.
    Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Soviet ; 19-01-2009 o 21:56
    Zapraszam.
    www.ozminfoto.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soviet Zobacz posta
    Witam wszystkich to mój pierwszy post na tym forum
    Dzisiaj zauważyłem że FireFox nie do końca korzysta z profilu. Mam galerie zrobioną we flashu i zdjęcia są przejaskrawione (S2231W). Wniosek taki że grafika na www musi być "surowa". Chciałbym być w błędzie.
    Pozdrawiam.
    Obstawiam, że za zarządzaniem kolorami przez pluginy odpowiadają one same. A zapewne flash player nie ma zarządzania barwą.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów