Na boisku wynik 1:1. A w tabeli dalej liderem tyski GKS.
1.
2.
3.
4.
5.
6. Chyba się zdenerwował :P
7.
8.
9.
10.
11.
12.
PS. Zawsze dawałem mniejszą ilość fotek, ale teraz postanowiłem dać wieksząZapraszam do komentowania.
Szukaj
Na boisku wynik 1:1. A w tabeli dalej liderem tyski GKS.
1.
2.
3.
4.
5.
6. Chyba się zdenerwował :P
7.
8.
9.
10.
11.
12.
PS. Zawsze dawałem mniejszą ilość fotek, ale teraz postanowiłem dać wieksząZapraszam do komentowania.
Nikt nie skomentuje?
No jak sie nie ma do czego przyczepić to nikt sie nie odzywaMi sie zdjęcia bardzo podobają, wszystko jest jak należy, nie ma żadnych hmm niedociągnięć
![]()
Mi także się podobają![]()
Ja też napiszę , że podobają mi sięPozdrawiam
EEe tam 4 liga kto by to ogladałA na poważnie fajne fotki
![]()
Nikon
W tym co pokazałeś jest dużo boiskowej walki i emocji, 6 rewelka.
Jednak jak na fotoreportaż z meczu to brakuje tego, co już*u innych wypominałem - publiki (nawet jak pięciu kibiców było, to zawsze można ciasno kadrować), ławki rezerwowych, trenerów i jeszcze jakiś*sędzia by się*przydał...
To, że to III liga ma czwartorzędne znaczenia - idziecie tam po to, żeby robić dobre zdjęcia, a nie zastanawiać się na klasą rozgrywek sportowych. Ligę może być widać na zdjęciach z oprawy meczu i jego sportowego poziomu, ale Wasze zdjęcia to zawsze powinna być ekstraklasa![]()
Pozdrawiam
I to jest IV liga? Tylu kibiców to na niektóre mecze ekstrakasy nie przychodzi.
A tu proszę - wszyscy z klubowymi barwami. Fajnie.
Tylko szkoda, że tych kibiców masz z kilometra robionych. Następnym razem proszę śmielej, blisko tłumu, zobaczysz, ile ciekawych kadrów będzie
Oczywiście z pewną dozą ostrożności, co byś nie oberwał racą w głowę i sprzętu nie stracił, bo i tak bywa w tej stadionowej robocie...
Pozdrawiam
Na dodatek mecz ten byl w srode
co do zdjec kibicow z bliska jest taka niepisana regola ze im sie twarzowek nie robi i nie wrzuca na internet.
D300|T28-70|N80-200|TC-14EII
Skontaktuj się z nami