Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Bateria do D300

Oszczędny w słowach
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie Bateria do D300

Witam!!!
    Czy można dokupić baterię do D300 , oraz jaka jest orientacyjna cena ???. Dostałem body z US ale nie ma ani ładowarki ani baterii . Z góry dziękuję za odpowiedz

Domyślnie Odp: Bareria do D300

Do modeli z USA polecam baterie Ukraińskiej firmy UranX. Co prawda to zamienniki, ale rewelacyjnie trzymają napięcie, są znacznie wydajniejsze - nawet od oryginalnych EN-EL3E które są w cenie około 130.

Baterie взрыв (czyt. pierdut) są do nabycia u sprzedawcy Allegro Saszka-1 za około 70 złotych.

Polecam!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    dolnośląskie

Wielkie dzieki !! a znasz może link do tej aukcji na allegro ?

em.... e.......... eee.......

http://www.allegro.pl/search.php?str...&category=8876 <- żeby nie było, że nie pomagam.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie Odp: Bateria do D300

Zachowanie i odpowiedz typowo buraczana , ale dzięki już kupiłem . Czy tak ciężko po LUDZKU odpowiedzieć ??? mysliś że jesteś dowcipny !!! dla mnie jesteś debilny

Debilne to jest pytanie o to, czy można dokupić baterię. Nie dość, że zadajesz takie pytanie, to jeszcze wyzywasz innych. Żenada.
    Aparat, dwa szkła, lampa

Nie kazdy musi byc tak genialny jak ty. Ktos moze sie nie orientowac w cenach i modelach bo tego jest od jasnej cholery i mozna sie pogubic. Troche kultury. Gdybys nie zaczal od wypisywanie glupot w temacie wystarczylyby dwa posty. Pytanie i link do allegro.

Uprawnienia umieszczania postów