Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13
    pebees
    Gość

Domyślnie Travelling without moving

Wybaczcie anglojęzyczny tytuł, ale gdy zobaczyłem w wizjerze sytuację, od razu przyszło mi to do głowy W sumie moim zdaniem powinno pójść do działu 'Portret', ale zdążyłem zauważyć, że ja nieco inaczej pojmuję portret niż większość forumowiczów, więc wrzucam tutaj

Jako, że dawno nic nie wrzucałem, mam nadzieję, że nie zostanę zbytnio 'zjechany' Choć w sumie wszelkie cechy 'ahtyzmu' są, jest b&w, jest poruszenie, jest prawie kwadrat, jest złoty podział, jest starsza osoba, itd...

Domyślnie Odp: Travelling without moving

Sam w piątek zrobiłem prawie takie same zdjęcia, tylk na uroczystości zakończenia roku szkolnego
    Jednak przy takich zdjęciach jedno musi być spełnione koniecznie, tło musi być ostre. Niestety u Ciebie jest lekko poruszone, co źle wpływa na odbiór. Do tego nie widzę jakoś jasnego przesłania... I chyba czas mógłby być lekko dłuższy. To tyle na moje amatorskie oko.

A mi się podoba i nie przeszkadza mi poruszenie tła. Oczywiście fajnie byłoby, gdyby było ostre ale nie zawsze wszystko musi być żyleciaste. Podoba mi się tytuł (czyjej płyty to tytuł?) i skojarzenie go z tym człowiekiem i tą sytuacją.

EDIT: Jamiroquai. Sam sobie odpowiedziałem

ano faktycznie cos te zdjecie ten nie teges , ni w pięć ni wydra...

ps. mam nadzieje, iz krytyka ma wpisuje sie w ogólnie lansowaną ostatnio, szczerą i komunikatywną formę niedystruktywnego przekazu multikulturalnego
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Doceniam wszystkie zastosowane artstyczne środki, ale jakoś nie widzę przesłania zdjęcia ani drugiego dna, ale jam nie artysta, ale prosty chłopak z robotniczej rodziny
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

pebees
    Gość

Onsajt ja też z robotniczej rodziny :P
    lechupe tak, wpisuje się Twoja krytyka w ramy przekazu, o których piszesz
    Paprycjusz nie mam VR, więc czas już dłuższy być nie mógł przy tej ogniskowej, bo w ogóle wyszłyby mazaje

Dzięki za wszystkie 4 dotychczasowe komentarze To co moim zdaniem istotne w tym zdjęciu (fotce? ) dostrzegł fragles,więc w sumie nie jest źle ... ktoś zobaczył to, co i ja

Cytat Zamieszczone przez fragles Zobacz posta
    EDIT: Jamiroquai. Sam sobie odpowiedziałem
    no właśnie
    a czy to nie ciekawe, że wokal Jamiroquai to JK ?
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Takie ja ostatnio popełniłem, na wspomnianym zakończeniu roku. Czas 1/5 sec z ręki bez żadnego vr Tylko na kolanku podparte.
    Mam nadzieję, że się nie obrazisz za umieszczenie tego zdjęcia w Twoim temacie.

pebees
    Gość

Paprycjusz, ależ skąd, nie obrażam się Jednakże miałem nieco inne intencje niż Ty, sam zresztą zobacz... jeśli sam nie widzisz, może pomoże komentarz fraglesa

Wiem, wiem, zrozumiałem wymowę zdjęcia :P

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów