Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33
    Piotr_ek
    Gość

Domyślnie Pierwszy strzał w...

Pierwszy strzał w pole z S 10-20

dziękuję

Domyślnie Odp: Pierwszy strzał w...

no i jest bardzo dobrze ,kolorki świetne takie jakie lubię - nawet nie przeszkadzają mi druty choć zapewne znajdą się malkontenci

ps.może leciutko przyjasne niebo na trasie drutów

pozdrawiam

Piotr_ek
    Gość

ps.może leciutko przyjasne niebo na trasie drutów
    Dzięki mojemu LCD to na punkcie jasności dostaję już lekkich omamień wzrokowych. Patrzę ze wszystkich możliwych pozycji... a na koniec nie mogę się zdecydować czy akurat tak jest dobrze. Teraz mi się wydaje, że z niebem mogłem pojechać całkiem na ciemniej...

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

cos jest z drutami w mojej skromnej opinii, tak jakby wogole nie pasowaly do slupa.

gratuluje zakupu, szkoda ze nie tokina

Tokina kuca do miecza
    Piotr_ek - potraktuje to jakos strzal testowy i oby sie dobrze sprawowala i dawala wiele frajdy

Moim amatorskim zdaniem bardzo przyjemne zdjęcie - i kolory i kompozycja. Druty (choć nie każdemu odpowiada taka cywilizacja w fotografii) wg mnie są fają przeciwwagą dla kierunku pól. I jeszcze - przynajmniej u mnie - sprawiają wrażenie, jakby kończyły się tuż przed słupem, zawisały w próżni. Szkoda tylko tych śladów opon, ale pewnie trudmo było je ominąc kadrem.

Kurcze nie podchodzą mi te line przesyłowe.W kadrze mamy krzyżowanie się lini.Człowiek bładzi wzrokiem po całej fotce.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Te druty przypomniały mi że mam zapłacic za prąd.
    Tak że nie ma tego złego...
    Ładne niebo i reszta,choc bez tych drutów byłoby ...
    No dobra .
    Pozdr Marian

no nie wyszlo zupełnie , kiszka jak nic , co tu chciałeś pokazać?? druty ślady na ziemi ??

Cruel67 mam nadzieję, że to nie jest jakaś prywata za komenty w twoich postach...

Ale muszę się po części zgodzić z tą niemerytoryczną opinią: po pierwsze moim zdaniem kadr za szeroki, przycięcie symetrycznie do kwadratu (z krzyżującymi się liniami pola i drutami) wyjdzie temu zdjęciu tylko na dobre. Przecież na 1/4 lewej strony nie ma nic czego po przycięciu można by żałować. Po za tym niebo jest rzeczywiście lekko za jasne w dodatku u mnie (na dwóch monitorach) wpada w fiolety.
    A myślę, że fajna fotografia może z tego być.

Jeśli się zgodzisz pokażę jak ja to widzę ok?

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów