Pierwszy strzał w pole z S 10-20![]()
dziękuję
Szukaj
Pierwszy strzał w pole z S 10-20![]()
dziękuję
no i jest bardzo dobrze ,kolorki świetne takie jakie lubię - nawet nie przeszkadzają mi druty choć zapewne znajdą się malkontenci
ps.może leciutko przyjasne niebo na trasie drutów
pozdrawiam![]()
Dzięki mojemu LCD to na punkcie jasności dostaję już lekkich omamień wzrokowych. Patrzę ze wszystkich możliwych pozycji... a na koniec nie mogę się zdecydować czy akurat tak jest dobrze. Teraz mi się wydaje, że z niebem mogłem pojechać całkiem na ciemniej...ps.może leciutko przyjasne niebo na trasie drutów
cos jest z drutami w mojej skromnej opinii, tak jakby wogole nie pasowaly do slupa.
gratuluje zakupu, szkoda ze nie tokina![]()
Tokina kuca do miecza
Piotr_ek - potraktuje to jakos strzal testowyi oby sie dobrze sprawowala i dawala wiele frajdy
Moim amatorskim zdaniem bardzo przyjemne zdjęcie - i kolory i kompozycja. Druty (choć nie każdemu odpowiada taka cywilizacja w fotografii) wg mnie są fają przeciwwagą dla kierunku pól. I jeszcze - przynajmniej u mnie - sprawiają wrażenie, jakby kończyły się tuż przed słupem, zawisały w próżni. Szkoda tylko tych śladów opon, ale pewnie trudmo było je ominąc kadrem.
Kurcze nie podchodzą mi te line przesyłowe.W kadrze mamy krzyżowanie się lini.Człowiek bładzi wzrokiem po całej fotce.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Te druty przypomniały mi że mam zapłacic za prąd.
Tak że nie ma tego złego...
Ładne niebo i reszta,choc bez tych drutów byłoby ...
No dobra .
Pozdr Marian
no nie wyszlo zupełnie , kiszka jak nic , co tu chciałeś pokazać?? druty ślady na ziemi ??
Cruel67 mam nadzieję, że to nie jest jakaś prywata za komenty w twoich postach...
Ale muszę się po części zgodzić z tą niemerytoryczną opinią: po pierwsze moim zdaniem kadr za szeroki, przycięcie symetrycznie do kwadratu (z krzyżującymi się liniami pola i drutami) wyjdzie temu zdjęciu tylko na dobre. Przecież na 1/4 lewej strony nie ma nic czego po przycięciu można by żałować. Po za tym niebo jest rzeczywiście lekko za jasne w dodatku u mnie (na dwóch monitorach) wpada w fiolety.
A myślę, że fajna fotografia może z tego być.
Jeśli się zgodzisz pokażę jak ja to widzę ok?
Skontaktuj się z nami