Pierwszy strzał w pole z S 10-20![]()
dziękuję
Szukaj
Pierwszy strzał w pole z S 10-20![]()
dziękuję
no i jest bardzo dobrze ,kolorki świetne takie jakie lubię - nawet nie przeszkadzają mi druty choć zapewne znajdą się malkontenci
ps.może leciutko przyjasne niebo na trasie drutów
pozdrawiam![]()
Dzięki mojemu LCD to na punkcie jasności dostaję już lekkich omamień wzrokowych. Patrzę ze wszystkich możliwych pozycji... a na koniec nie mogę się zdecydować czy akurat tak jest dobrze. Teraz mi się wydaje, że z niebem mogłem pojechać całkiem na ciemniej...ps.może leciutko przyjasne niebo na trasie drutów
cos jest z drutami w mojej skromnej opinii, tak jakby wogole nie pasowaly do slupa.
gratuluje zakupu, szkoda ze nie tokina![]()
Tokina kuca do miecza
Piotr_ek - potraktuje to jakos strzal testowyi oby sie dobrze sprawowala i dawala wiele frajdy
Moim amatorskim zdaniem bardzo przyjemne zdjęcie - i kolory i kompozycja. Druty (choć nie każdemu odpowiada taka cywilizacja w fotografii) wg mnie są fają przeciwwagą dla kierunku pól. I jeszcze - przynajmniej u mnie - sprawiają wrażenie, jakby kończyły się tuż przed słupem, zawisały w próżni. Szkoda tylko tych śladów opon, ale pewnie trudmo było je ominąc kadrem.
no nie wyszlo zupełnie , kiszka jak nic , co tu chciałeś pokazać?? druty ślady na ziemi ??
Cruel67 mam nadzieję, że to nie jest jakaś prywata za komenty w twoich postach...
Ale muszę się po części zgodzić z tą niemerytoryczną opinią: po pierwsze moim zdaniem kadr za szeroki, przycięcie symetrycznie do kwadratu (z krzyżującymi się liniami pola i drutami) wyjdzie temu zdjęciu tylko na dobre. Przecież na 1/4 lewej strony nie ma nic czego po przycięciu można by żałować. Po za tym niebo jest rzeczywiście lekko za jasne w dodatku u mnie (na dwóch monitorach) wpada w fiolety.
A myślę, że fajna fotografia może z tego być.
Jeśli się zgodzisz pokażę jak ja to widzę ok?
O tak mniej więcej bym to widział (wybacz niedoskonałości - w pracy jestem ;]). Jedno słowo i usuwam.
Skontaktuj się z nami