Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 52 z 52

Wątek: d300 studyjny?

Domyślnie Odp: d300 studyjny?

Cytat Zamieszczone przez fotouśmieszek Zobacz posta
    ..... marza mi sie portreciki w plenerze z dopalaniem - radzila sobie jak niegdys reala z odwzorowaniem skory, ale bez pozyczania profilów z innych puszek, .....
    A nie sądzisz, że jeśli po "pożyczeniu profilu" wszystko jest OK, to takie samo OK można uzyskać samemu, odpowiednio ustawiając parametry pracy puszki? Takie "pożyczanie profilu", to lenistwo i pójście na łatwiznę, bo zamiast poznawać puszkę, idzie się na skróty.
    Jacek

Domyślnie Odp: d300 studyjny?

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    A nie sądzisz, że jeśli po "pożyczeniu profilu" wszystko jest OK, to takie samo OK można uzyskać samemu, odpowiednio ustawiając parametry pracy puszki? Takie "pożyczanie profilu", to lenistwo i pójście na łatwiznę, bo zamiast poznawać puszkę, idzie się na skróty.
    Jacku,wiesz ze w konsekwencji chodzi o foty a nie o pixel peeping Mozna w JEDNEJ puszce miec
    niskie ISO i poprawna redukcje szumow w wysokim ISO i sporo klatek na sek.nie widze tu sladu rozleniwienia... No chociazby canon 40d tylko nie odsylaj mnie do kanonikow bo za duzo mam swietnych nikkorow. zreszta na razie wystarcza mi swiezo zakupiony d200,ktory,jak tu ktos napisal jest jednym z lepszych puszek studyjnych swojej klasie. w dodatku akceptuje prawie kazdy obiektyw,co mnie sie bardzo podoba.
    pozdrowienia
    st.
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów