Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Magda

Domyślnie Odp: Magda

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Od razu mówie, że oceniam to z wyższej półki, jako dośc udaną fote, ale ponieważ zawsze można coś poprawić to napisze co mi sie ni epodoba.
    - makijaz jest słaby i kompkletnie nie pasuje jak dla mnie, te skośne kreski zawinięte na końcu ku górze (chyba ze to wynik mimiki) nadaja jakis dziwnie azjatycki posmak.. bez sensu
    - wydąć usta to wyższa szkoła jazdy, tutaj wyszło to komicznie raczej... Ta mała dziurka w środku, jak donat
    - krzesło... masakra, czy nie widziałes w wizjerze jak koszmarnie wyglada to oparcie!?
    - stylisz... no taki domowy rzekłbym bardzo, a do tego ten makijaz i ostro oblepione błyskiem usta raczej nie konweniują ze sobą...
    - z tym wzrokiem jets cos nie tak, jesli modelka zezuje to ukryj to jakos, tutaj mam wrazenie, ze oko dalsze uciaka...
    - drugi plan totalnieprzypadkowy... jako fotograf MUSISZ kontrolowac co masz na 1,2 planie, to Twoje zadanie...
    Iczek-na pewno jest wiele racji w tym co napisałeś,jednak... zdjęcie jest zupełnie niezaplanowane,gdyż zostało zrobione na szybko w trakcie przygotowywania modelki do własciwej sesji.Miejsce to sala w hotelu którą nam udostepniono.Klient siedział z boku,a tym samym nie miałem mozliwości nic zmieniać(nie za to płacił).
    Co do ust to takie ma ta młoda dama i raczej nie musi nic specjlnego z nimi robić
    Krzesło i drugi plan to naturalna konsekwencja tego co napisałem powyżej.
    Pewnie,że mogłem foty nie pokazywać,ale wrzuciłem jako ciekawostkę,bo ładna buzia na niej

bardzo ładne zdjęcie bardzo ładnej kobiety

Cytat Zamieszczone przez YOZ Zobacz posta
    Iczek-na pewno jest wiele racji w tym co napisałeś,jednak... zdjęcie jest zupełnie niezaplanowane,gdyż zostało zrobione na szybko w trakcie przygotowywania modelki do własciwej sesji.Miejsce to sala w hotelu którą nam udostepniono.Klient siedział z boku,a tym samym nie miałem mozliwości nic zmieniać(nie za to płacił).
    Co do ust to takie ma ta młoda dama i raczej nie musi nic specjlnego z nimi robić
    Krzesło i drugi plan to naturalna konsekwencja tego co napisałem powyżej.
    Pewnie,że mogłem foty nie pokazywać,ale wrzuciłem jako ciekawostkę,bo ładna buzia na niej
    No Kolego!

Ale to, ze to zrobione w biegu to ma Cie usprawiedliwiać.?
    Czy mnie interesuje jakie byly okoliczności..? Oceniam wynik

Reszte podtrzymuje...
    piotr biegaj, iczek
    Fotografia ptaków: https://piotrbiegaj.com
    Blog Fotopropaganda: https://iczek.pl

Vodafone
    Gość

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    No Kolego!

Ale to, ze to zrobione w biegu to ma Cie usprawiedliwiać.?
    Czy mnie interesuje jakie byly okoliczności..? Oceniam wynik

Reszte podtrzymuje...
    Pięknie napisane... A co do foty... modelka ładna a fota... dobra technicznie lecz szału nie robi... dlaczego ? dlatego ze brak jej polotu i finezji - po prostu pstryk na poczekaniu a poza tym to co z tego,że fotka robiona na szybko i obok siedział klient ??? Myślę,że gdybyś chciał to by Ci pozwolił pstryknąć fotkę tak jak chcesz (tak aby wszystko ze sobą współgrało ) więc jak dla mnie to marne tłumaczenie - po prostu brak weny. Będę szczery i powiem, ze z tego co widzę to robisz świetne foty pod względem technicznym ale brak Ci pomysłu na otoczenie... podobnie było przy sesji z Kingą (ta z płatkami kwiatów i koszmarnym łóżkiem) też jedyne na plus to swietna technicznie no i piękna modelka która swoją urodą ratowała to zdjęcie... bo reszta (sceneria itp) leżała.

bardzo ładna kobieta poproszę o więcej

światełko ładnie złapane ale ten "dziubek" z ust troche niefajnie wyglada

Cytat Zamieszczone przez life Zobacz posta
    bardzo ładna kobieta poproszę o więcej
    Niestety w takim klimacie jest tylko ta jedna fota.Mieliśmy sporo pracy z konkretną sesją.Kilka fot w kostiumach na mojej stronie.

A co myslicie o uchu ktore widac z kilometra jak nie powiem co.... ??

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów