Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Sztuka latania

Domyślnie Sztuka latania + 2 nowe baletowe [28.04]

Witam
    Dziś kolejne moje podejście do klimatów baletowych.
    Mam nadzieję, że bardziej udane od poprzedniego

1.

2.

pozdrawiam i liczę na uwagi i komentarze .

hmm skoro sztuką latania nie udało mi się Was zainteresować, to może dwa bardziej "przyziemne" kadry przypadną Wam do gustu ?

3.

4.

pozdrawiam

Domyślnie Odp: Sztuka latania

podoba się, chciałbym większe zbliżenia bez tak dużej podłogi, ale wyobrażam sobie jakie masz ograniczenia robiąc te zdjęcia ...
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Wiesz, gdybym wywalił tę podłogę, nie było by punktu odniesienia, by zobaczyć : "jak oni latają"

pewenie tak, ale nie moja wyobraźnia radzi sobie z brakiem podłogi, uzupełnianie braku szczegółów gożej jej wychodzi. lubię detale
    ######################

Skoro sztuką latania nie udało mi się skłonić Was do skomentowania, to może dwa bardziej "przyziemne" kadry przypadną Wam bardziej do gustu ?
    pozdrawiam

mi te przyziemne bardziej leżą, ale ja specyficzny gust ponoć mam ...
    ######################

Cholera. Mea Culpa bo nie zwróciłem uwagi wcześniej na te zdjęcia. Bardzo dobre. Drobne mankamenty - jak lekko zbyt długi czas na pierwszych to coś na co nie ma potrzeby zwracać uwagi. Fotografia tańca to trudna sztuka - a ty prezentujesz dobre wyczucie i pomysł na zdjęcia.

Marty, nie robie zbyt czesto zdjec scenicznych, a juz prawie w ogóle baletu...
    zatem nie licz na rady profesjonalisty. Ale nieprofesjonalnie (a w koncu robi sie chyba fotki dla nieprofesjonalistów ) odbieram te zdjecia jako - niestety - statyczne.
    Dotyczy to zwlaszcza skladanek. Postacie wyglądaja jak zamrozone w powietrzu. Nie czuc tu zadnej dynamiki.
    Nie ma klimatu.
    Odrobine mniej zauważalne jest to na 4-ce, chyba za sprawa wiekszego zbliżenia i nieostrych refleksów na podłodze.

Jak zrobic lepiej. No idea. Moze dluzszy czas i lampa ? Może wieksza gra światłem ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Fiu, fiu. Rewelka.

Szczerze mówiąc czekałem na takie kadry dłuuuuugo No i się doczekałem.

Pierwsza para to już w ogóle wypas

MIODZIO!
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

lechupe - lampą ? w teatrze ? .... to raczej słaby pomysł Rozumiem, że to Twoje odczucia, moim zdaniem jednak trochę klimatu i dynamiki na tych fotkach jest. I wierz mi, naprawdę bardzo się starałem, żeby były właśnie takie - "zamrożone".
    adrian - piękne dzięki. Super, że Ci się podoba.
    anchel - kłaniam się nisko
    wlasiukk - ja sam nie wiem, które mi bardziej leża. Jeśli to miałoby być jakieś kryterium, to "lataczy" było znaczne ciężej ustrzelić

Piękne dzięki wszystkim za odwiedziny.
    Może ktoś jeszcze zechce skomentować ?
    pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów