Zdecydowanie fotka w B&W. To jest portret a nie oglądanie tła.Ciekawi mnie co na to jakubs....
Szukaj
Zdecydowanie fotka w B&W. To jest portret a nie oglądanie tła.Ciekawi mnie co na to jakubs....
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Ale tło w tym wypadku negatywnie wpływa na odbiór tego portretu - zgadzam się z przedmówcami - świetny moment, kapitalnie rozwiane włosy, bokeh fatalny.To jest portret a nie oglądanie tła
Avatar nie jest aktualny - już nie palę.
Heh, wg mnie dziewczynka może i ładna, ale kadr...można odnieść wrażenie, że włosy zaraz wywieje, mam też subiektywne odczucie, iż umieszczenie buzi pod w tym punkcie i ujęcie pod tym kątem nieco przytłacza dziewczynkę, chyba korzystniej by to wyglądało, gdyby dziewczynka znajdowała się po lewej stronie. Dla mnie tylko kolor, wychodzą wtedy dwie barwne dominanty: zieleń i 'rudy', w dodatku włoski pięknie wspógrają z wdziankiem, o co przecież chodziło no i pozwala to dziewczynce wyjść z cienia. Aha, w kolorze podoba mi się
.
dla mnie bomba!
bw!![]()
D80|18-70|50/1.8
Pozdrawiam, Dr. Evil.
nie wywołuj, masz lepsze.
na 1 tło jest zbyt niepokojące, odciąga uwagę, giną w nim włosy
2 - kolor - lepiej bo odseparowuje włosy i tło, ale niestety skóra ma nieciekawy kolor (bo twarz była w cieniu i było zbyt wiele kelwinków). zmina WB, ocieplenie nie załatwi sprawy.
dziewczynka urocza, ale tego nie trzeba chyba pisać![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Twarz ładnie wyciągnięta nie mniej wyszła płasko i dość sztucznie. Nie wywoływać.
Skontaktuj się z nami