Szukaj
ja nie chcę nic mówić ale iluminacja wieży Eiffla w nocy jest opatentowana :P
poza tym fotka przyjemna.
możesz fotografować, ale z tego co wiem nie możesz publikować takich zdjęć a już na 100% nie możesz na nich zarabiać bez zakupienia licencji
nieżle pokazany kawałek Paryża
pozdrawiam![]()
ja nie chcę nic mówić ale iluminacja wieży Eiffla w nocy jest opatentowana :P
Cos kolega/kolezanka opowiada glupoty co do fotografowania i pokazywania publicznie zdjec La Tour Eiffel.
Trzeba by bylo dziennie karac tysiace Azjatow i zabierac im aparaty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co do zarabiania na wiezy i zakupienia licencji to nic mi nie wiadomo , ale to moze byc tylko moja niewiedza.
Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.
Wieża Eiffla przez dłuższy czas była dobrem publicznym. W 2003 roku znalazła się w posiadaniu miasta Paryża. W tym roku za wieżę stała się odpowiedzialna firma SNTE a nie Merostwo. Zamontowała ona na wieży nowe oświetlenie i bardzo szybko zastrzegła swoje prawa autorskie do tegoż dzieła. Firma ta zgodnie z posiadanym prawem autorskim zaczęła niedawno zakazywać rozpowszechniania nocnych fotografii najbardziej chyba znanej na świecie wieży.
W rezultacie, nocne fotografie oświetlonej Wieży Eiffla są nielegalne bez zgody właściciela praw autorskich. Jeden z dyrektorów firmy SNTE - Stéphane Dieu mówi jednak, że zakaz nie dotyczy zdjęć niekomercyjnych.
Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.
wrobell - hehe dobre ... ale w temacie - troszke faktycznie te swiatla przepalona - ale bardzo mila panorama. Zaryzukuje ze zdjecie bylo by moze mniej przepalone gdybys focil jakies 30-40 minut wczesniej.
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Skontaktuj się z nami