No niestety konkretna przegrana zespołu z Włocławka. Poniżej zdjątka z tej masakry
Na początek coś miłego dla oka
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Walka na parkiecie
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Na koniec reakcje kibiców
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Szukaj
No niestety konkretna przegrana zespołu z Włocławka. Poniżej zdjątka z tej masakry
Na początek coś miłego dla oka
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Walka na parkiecie
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Na koniec reakcje kibiców
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Wiem, że jak więcej wiem to tak naprawdę nic nie wiem.
Grupa FotoKujawy
Fajne, fajne...
ps. 4 bez dwóch zdań najlepsza![]()
Dzięki.
Ostatnio w Twoim wątku, bodajże zdjęć z żużla, pisałeś, że wywołujesz Nef-y w C1. Kupiłem kartę z key właśnie do C1 i zacząłem się nim bawić. Powiedz mi czy po wywołaniu Nef-ów do Jpg wyostrzasz je w innym programie ?? Ja odrazu robię zdjęcia w C1 na 640x480 niby z wyostrzeniem, ale tak nie mogę uzyskać takiego efektu jak bym zrobił w C1 jpg na pełnej roździeloczości i później w innym programie zmniejszył zdjęcie z wyostrzeniem. Chciałbym robić wszystko za jednym zamachem, a nie bawić się najpierw w wywołyanie a później jeszcze zmniejszać i wyostrzać.
Widać to na powyższych zdjęciach. Sądzę, że mogły być trochę bardziej ostre.
Grupa FotoKujawy
Tak myślałem :]
Grupa FotoKujawy
I jak Ci się C1 podoba?
Ja używam starszej wersji 3.x , bo z 4 mam jakiś problem. Mimo nie tak słabego kompa mam strasznie duze obciążenie procesora, uniemożliwiające wygodną prace
Kilka osob pisało na forum, ze tez ma takie problemy...jednak rozwiazania nie znalazlem, a reinstalowac systemu całego mi sie nie chce![]()
Porównania nie mam w sumie żadnego jeżeli chodzi o inne komercyjne programy, ale bardzo mi sie podoba. Ja akurat uzywam 4-ki i nie mam żadnych problemów. 100 Nef-ów obrabia mi ok 25-30 minut. Nie wiem czy to długo czy nie.
Procka nie mam silnego bo starego AMD 2000 Barthon i 1GB Ram-u. Podczas obróbki NEF-ów normalnie przeglądam strony www czy gram mi Winamp.
Grupa FotoKujawy
Kurde jeszcze Prezes Anwilu SA zginął dzisiaj w wypadku, co za sezon![]()
Grupa FotoKujawy
Skontaktuj się z nami