Szukaj
Bardzo mi przeszkadza ucięte jezioro. To jest jedna uwaga co do kadru.
A poza tym to nie wiem co powiedzieć więcej na temat Twojego pytania o kadr. Odpowiedź zależy co chciałeś pokazać. Ogólną panoramę? Schroniska na dole, jezioro?
Poza tym byłeś trochę za mało kreatywny w doborze kadru. Wygląda jak takie standardowy widok po wdrapaniu się na wzgórze. Kolory bardzo nieatrakcyjne, brak świateł, ciekawych poszczególnych elementów, źle obrobione niebo - gdzie polar?
No i jeszcze raz - koszmarnie ucięte jezioro. To już zupełnie zabija kompozycję.
Co do obróbki to jest jeszcze za wcześnie na takie pytanie. Wpierw trzeba dostarczyć materiał do obróbki, a Twoje zdjęcie niestety nie jest takim materiałem. Z powodów powyższych...
Kadr, to taki nasz karkonoski klasyk, sam mam kilka identycznych gdzieś w archiwum szufladowym.
Z obróbką sobie niestety nie poradziłeś. Żal nieba...
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
Co do kadru to moze i klasyk ale jesli jezioro byloby w calosci to kadr moim skromnym zdaniem nie jest taki zly - mozna by dac wiecej w lewo w taka mala pano.
slabe albo bardzo slabe niebo, nie mowie o pogodzie a o wykonaniu. uciete jezioro tez jako minus, sniezka wlasciwie malo widoczna, kiepski kontrast..., generalnie na nie
pozdro
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
No nic.... trzeba przełknąć kolejną gorzką pigułkę i wziąć się do pracy.
Dzięki za komentarze.
eee tam
trza kupic filtrypomoga zdecydowanie
pozdro
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A mnie się podoba
Sympatyczne kolorki...
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
Skontaktuj się z nami