Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie Odp: Paproki Na Wizjerze

Paprochy siedzą pod matówką. Można to wyczyścić, ale trzeba ruszyć matówkę. Ja sobie wyczyściłem przy okazji wymiany na matówkę Katz Eye`a. Dodali mi do tego taki specjalny srubokręcik/widełki, którym taki drucik się podnosi i można opuścić matówkę. Przy okazji można ją bardziej zaśmiecić niż była, ale oceniam tą operację na dużo łatwiejszą, niż dajmy na to czyszczenie matrycy na mokro.
    pozdr.
    Maki
    Ostatnio edytowane przez maki ; 24-04-2008 o 23:37
    D800

Jeżeli ktoś chce oblookać jak się taką matówkę podnosi. prote bado:
    http://www.katzeyeoptics.com/files/D300.PDF

regards
    D800

>>>>grudzinski
    Pytanie troche off topic:
    Jak Ty trafiłeś na te Orkady? Tam musi być kosmicznie. Byłem na Hebrydach, bardzo mi sie podobało. Może w tym roku tam trafię znowu, a może właśnie Szetlandy albo Orkady właśnie...
    Pzdr
    D800

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    do najblizszego znajomego stomatologa mam jakies 2500km 4 dni podrozy w jedna strone
    to co ty na biegunie siedzisz
    D 300 - N 24-70D / T 12-24 PRO / SB - 800 / N 50 - 1,4 AFS
    Najgorsze jest pierwsze 100 000 Zdjec

Cytat Zamieszczone przez Browar Zobacz posta
    to co ty na biegunie siedzisz
    prawie wyspka, na ktorej siedze nazywa sie North Ronaldsay (polecam poszukac w google). do najblizszego miasta mam 15min samolotem, miasteczko z 6tys mieszkancow...no a najblizszego znajomego stomatologa to mam w Poznaniu

a jak sie znalazlem na Orkadach? heh wyslalem CV no i mnie przyjeli do roboty poza tym chcialem pofocic jakies landszafciki konkretne foty na mojej stronie to 90% Orkady

A jak by tak oddac do serwisu ?? koszt czyszczenia to 80 zł Czy ktoś z was oddawał aparat do serwisu nikona ? I czy były takie osoby zadowolone Pozdrawiam
    D300 |D90 |MB-D10 |105 VR 2.8 |N50 1.8 |N24 2.8 |N10.5 2.8 |N16-85 VR |N70-300 VR |SB-800 IV |Lowepro| Manfrotto|

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów