Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: ***

Domyślnie Odp: ***

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    harb - dam Ci radę, porób trochę łódek. To zawsze działa

A zdjęcia technicznie ok. Szkoda ze brzoza na 1 jest tak centralnie.
    witaj Maćku ,łódki są Twoją domeną więc nie będę poprawiał mistrza (a nóż mi wyjdzie )

presja to niezbyt dobry partner a chyba trochę jej ulegam ,ale zrobiłem ostatnio w okolicach
    Sztokholmu troszkę fotek (między innymi szwedzkiego pieknego i dzikiego lasu ,którym jest
    otoczone zewsząd to miasto) więc może ze dwa (dobre)zdjęcia uda mi się znależć
    poza tym ja lubię proste formy - a szczególnie drzewa więc takie fotki jak wyżej będą
    towarzyszyć mi stale (może nastęne okażą się lepsze )

ps.aczkolwiek wcale nie uważam że są takie złe

pozdrawiam

Piotr_ek
    Gość

Nr 2 bardzo mi się podoba. Zdjęcie jest niesamowicie naturalne. Piękne delikatne kolory. Kadr niby nieskomplikowany a przyciąga wzrok. Jednym słowem ma swój urok. Jedno co jest minusem to dająca sie we znaki kompresja.

Post Odp: ***

Przeglądam ten wątek i po pierwsze, nie mogę sie zgodzić z oceną (**?????).
    Fotki są bardzo dobre technicznie.
    Piękna kolorystyka, czysto, dobre światło.

Kadr i odbiór fotki, emocje, które ona wzbudza lub nie, to sprawa indywidualnego gustu.
    Ale GNIOTY ?????
    Chyba lekka przesada!

Podobają mi sie obydwa kadry. Świetnie wypatrzone.

Życzę więcej takich "gniotów" Tobie i innym forumowiczom oraz odwagi czyli uzasadnienia tym którzy bawią się gwazdkami

Pozdrawiam
    NIKON - system

Cytat Zamieszczone przez Skrzat Zobacz posta
    Kadr i odbiór fotki, emocje, które ona wzbudza lub nie, to sprawa indywidualnego gustu.
    Ale GNIOTY ?????
    Chyba lekka przesada!

Podobają mi sie obydwa kadry. Świetnie wypatrzone.
    Moze to wynika z faktu, ze Harb najpierw dodal drugie zdjecie, a potem podmienil piewrsze.
    Teraz jest mz duzo lepiej. Moze wciaz nie jest jakos nowatorsko i oryginalnie, ale MZ roznica miedzy pierwszym pokazanym zdjeciem spora (na pewno tez nie mozna tych zdjec nazwac gniotami!). Ta samotna brzozke ja bym od razu w BW albo jakis ladny dutone wlozyl, a przynajmniej z tym mocno poeksperymetnowal : )

A tak troche offtopem, to mz w wystawianiu zdjec nalezy byc konsekwentnym.. Dodawac poprawione wersje, lub nowe kadry tak, ale podmieniac i usuwac juz nie.. czyni to nie raz pozniejsza dyskusje pozbawiona sensu - np. komentarze zdziwienia do komentarzy pierwotnych wersji zdjecia..

Pozdrawiam
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    Moze to wynika z faktu, ze Harb najpierw dodal drugie zdjecie, a potem podmienil piewrsze.
    Teraz jest mz duzo lepiej. Moze wciaz nie jest jakos nowatorsko i oryginalnie, ale MZ roznica miedzy pierwszym pokazanym zdjeciem spora (na pewno tez nie mozna tych zdjec nazwac gniotami!). Ta samotna brzozke ja bym od razu w BW albo jakis ladny dutone wlozyl, a przynajmniej z tym mocno poeksperymetnowal : )

A tak troche offtopem, to mz w wystawianiu zdjec nalezy byc konsekwentnym.. Dodawac poprawione wersje, lub nowe kadry tak, ale podmieniac i usuwac juz nie.. czyni to nie raz pozniejsza dyskusje pozbawiona sensu - np. komentarze zdziwienia do komentarzy pierwotnych wersji zdjecia..

Pozdrawiam
    Art.
    ok .masz rację podmieniłem fotkę ponieważ jest to bardzo podobne ujęcie ,wstawiam więc wersję pierwszą ,którą podmieniłem

udana kompozycja - zwłaszcza 1, miły klimat - bdb wykonanie !

Jakbyś tam wrócił z siekierka i wyrąbał te dwa drzewka po prawej to byłoby dużo lepsze zdjęcie
    Gnioty to oczywiście nie są ale szału też nie ma

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

1 - ładne
    a w lepszym świetle byłoby pewnie cudowne

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów