Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Domyślnie SOFT NIKONA - co za dno...

Hmmm wydałem jak dla mnie ciężką kasę (i pożyczkę z banku) na nikona d50 i jak wreszcie się wziąłem za robienie NEF-ów to przy otwieraniu programu zakupionego z aparatem okazało się że to trial i jeszcze tylko parę dni. Co za sk*********wo. Oświadczam że znajdę sobie cracka i po chamsku jeszcze zrobię update do nowej wersji.

Pozdrawiam użytkowników nIKONA

pebees
    Gość

Domyślnie

Soft za aparatem to trial? Chyba żartujesz? Nie ma żadnego nie-triala do nefów? Nie chce mi się wierzyć ..

Domyślnie

a moze najpierw nauczysz sie czytac?
    wszedzie jest napisane ze capture jest 30 dniowy.
    jak teraz piszesz takie *******y na forum to mogles tez wczesniej zapytac obeznanych z tematem forumowiczow- wtedy zaoszczedzilbys ciezko zarobione pieniazki.

i co myslisz ze bezmyslnosc usprawiedliwia.
    zalatw se cracka - z mojej strony nawet ta wypowiedz tak cie sklasyfikowala ze fakt kradziezy oprogramowania jest bez znaczenia.

Domyślnie

rabijki Weź no kup sobie duży młotek co ?

pebees
    Gość

Domyślnie

Ponawiam pytanie - czy z Nikon D50 jest cokolwiek, co potrafi nefa czytać i jest pełną wersją?

Domyślnie

nie ma
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

pebees
    Gość

Domyślnie

Czyli normalnie.. Z analogiem też wywoływarki do C-41 nie dają

Domyślnie

Rozwiązałem problem aczkolwiek nie jestem z tego specjalnie dumny(gg 8275882). Mówią żę polacy to złodzieje a co sądzić o firmach które sprzedają niekompletne produkty i za reszte każą sobie dopłacać ? Czy to marketing czy normalne oszustwo ? Czy SPRZEDAŻ by spadła jakby na pudełku było napisane Uwaga ten produkt sprzedajemy z oprogramowaniem trial ? Szczerze to wolałbym dopłacić i dostać pełnowartościowy sprzęt niż dowiadywać się po czasie że jeszcze coś. Sorka ale strasznie zagotowałem jak zobaczyłem ten monit o trialu.

Pozdawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CynowaKonefka
    Sorka ale strasznie zagotowałem jak zobaczyłem ten monit o trialu.

Pozdawiam
    Zgadzam się, takie techniki sprzedaży można stosować w sklepach z tanią odzieżą używaną a nie w przypadku sprzętu za parę tysięcy złotych. Marketing Nikona kuleje i to nie od dziś. Szkoda.

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CynowaKonefka
    Czy to marketing czy normalne oszustwo ? Czy SPRZEDAŻ by spadła jakby na pudełku było napisane Uwaga ten produkt sprzedajemy z oprogramowaniem trial ?
    Przeciez to jest wyraznie napisane w kazdym katalogu i na stronie internetowej. Jako dołączone oprogramowanie, występuje jedynie PictureProject ktory nie jest w wersji trial. Nikon Capture wystepuje na liscie akcesoriow dodatkowych, i jest on w osobnej ofercie Nikona. Nie ma wiec mowy o zadnym oszustwie..a to czy do lustrzanek powinna byc dolączona pelna wersa NC, to juz zupelnie inna kwestia.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów