trudno powiedzieć NIE/TAK. na razie to może znam jego możliwości w 10%-wiec nie mogę się wypowiadać. Staram się o instrukcję-niektórzy już pomagają. To co widzę to, to o czym większość pisze-ergonomia-wiele przycisków i nastaw z robisz z pozycji pokręteł, przycisków itd. Więc szybko i wygodnie nawet jeśli patrzysz cały czas prze wizjer -już mi to wychodzi, a mam go dopiero parę dni, więc jak się przyzwyczaisz to na pewno palce same będę trafiał na przyciski, a Ty będziesz cały czas obserwował obiekt przez wizjer. Zdjęcia z wbudowaną lampą znacznie ładniejsze niż z mojego D70s-ładniej naświetlone i przy tym kolory ładniejsze. Wiele nastaw w menu-pozycję na 4BANKI tzw. 4 prywatne programy, w których robisz nastawy pod różne sytuacje np. A-portret,B-przyroda, C-sport,D-inne i jak chcesz sport to wybierasz BANK C i już wszystko masz tak jak sobie wcześniej skonfigurowałeś, nagle ktoś ładny wskoczył na portret-przełączasz na BANK B i już masz wszystkie nastawy dobrane do portretu.... tak więc ergonomia.
Wizjer o niebo lepszy niż w D70s-więcej i lepiej widać, LCD tak samo.
Co do jakości zdjęć się nie wypowiadam bo na razie mało co zrobiłem, a i tak robię w nef'ach.
Pozdrawiam
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami