Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Tak było

Domyślnie Odp: Tak było

skadruj go ciaśniej
    ta "morda" chce nam coś powiedzieć
    a do tego jest przesympatyczna

Motorniczy
    Gość

Cytat Zamieszczone przez israel Zobacz posta
    O której go spotkałeś? Niedaleko mojego domu też bobry działają pełną parą ale nigdy nie udało mi się żadnego zastać.
    Spotkał go pod domem jak wsiadał do auta aby pojechać do Tesco .... Bardzo miły Boberek . Pozdro

Motorniczy
    Gość

Cytat Zamieszczone przez dizaster Zobacz posta
    2ka najs, ale trzeba bylo pomoc sloneczku w psie bo jakos tak martwo jest z barwami...
    Nie martwo tylko naturalnie tak sądzę .

Boberros przesympatyczny. Fajna minka
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Miałeś wielkiego farta że spotkałeś go w dzień.
    D300;N50/1.8;N18-55/3.5-5.6;N80-200/2.8;N300/4;TC N17

Boberki podglądam już od dłuższego czasu - teraz wiosną są bardziej śmiałe, może mniej ludzi się koło nich pląta? Tego trafiłem koło godz 19 więc nie było jeszcze tak późno ale niestety nie było słońca dlatego kolory są takie sprane. Ale za to jego futro się nie świeci widać fakturę.
    Ogólnie bóbr nie należy do zbyt płochliwych zwierząt - jak się spokojnie siedzi to możne je oglądać nawet specjalnie się nie kryjąc. Ale wystarczy jakiś gwałtowny ruch, czy dźwięk (np. telefonu komórkowego) i bóbr zmiata. A jak machnie ogonem!- lepiej nie być w pobliżu.
    W tamtym roku polowałem na bobry z lampą ale to nie był dobry pomysł. Zdjęcia wychodzą bardzo płasko a kolory są całkiem do bani.
    Wybieram się w tym tygodniu, może jeszcze nikt ich nie spłoszył. Znalazłem nowe miejsce, gdzie zbudowały sobie żeremia i po śladach sądząc to jest ich tam kilka rodzin. Tylko żeby nie było tam tak mokro
    Pozdrowienia

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów