Szukaj
Ujecia ciekawe ale moim zdaniem brakuje troche obrobki.
1. Maly kontrast mgla?, 2. ciemne, 3. maly kontrast, sciemnil bym pien wyciagnal trawe, 4 troche niedopowiedziane, 5: wyciagnal bym niebo. Piekne miejsce musi to byc. Legi powiadasz? Trzeba sie wybrac.
Marcin
NIKON
Witam
Podobają się.
Jednak oglądający inaczej,będą mieli dużo racji jeśli krytykując.
"Oglądających inaczej" pozdrawiam szczególnie!za wkład jaki wnoszą,
w podniesienie jakości zdjęc.
Pozdr
Marian
Jedyneczka super!
Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5
mnie podoba się nr 5 ,dalej nr 3![]()
to musiał być celowy zabieg ale dla mnie niezrozumiałe jest dlaczego tak poucinane są te dęby? Ostatnie nie jest ucięte - ale chyba jednak zbyt ciemne?
Z podobnej przyczyny, dla której nie każde zdjęcie człowieka (np. portret) to cała sylwetka "od stóp do głów".
Dziękuję wszystkim za komentarze. Te, dotyczące kontrastu, ciemności lub jasności itd. nie zawsze są trafione (nie tylko tutaj) - przecież nie wszyscy mamy tak samo skalibrowane monitorki![]()
Mnie się podoba tylko trójka...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Twoje rozumowanie jest, jeśli dobrze rozumiem, następujące: korzonki to nóżki, pień to brzuszek, a gałęzie (korona) to główka.
Tak naprawdę, takie porównania nie mają żadnego sensu. Tak chciałem i tak zrobiłem! Może się podobać, ale oczywiście nie musi. Jeden woli babcię, a inny wnuczkę...![]()
Skontaktuj się z nami