Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Trzy portrety Ady (małej Ady)

Domyślnie Odp: Trzy portrety Ady (małej Ady)

trzy żyletki, czym to było robione??

D80, sb600, 24-70/2.8

i wszystko j a s n e !!!

śliczną masz córkę, świetny sprzęt, zdjęcia też ładne, ale jak dla mnie albumowo-rodzinne, nie bardzo widzę w nich jakiś pomysł
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Motorniczy
    Gość

Ostrzyłeś te zdjęcia w PSie ? Pozdro

żyletka ładna, a co do zdjęć to popracuj nad tłem, bo duży bałagan jest na nich. Jakieś spokojne tło i masz o wiele lepsiejsze zdjęcia
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Fotki podostrzone po zmniejszeniu, dziewczynka(notabene nie moja córa)- żywe srebro, więc zdjęcia choć może nie wyglądają- ale są nie pozowane, wybór tła jest całkowicie przypadkowy. Myśle, że naturalne piękno małych dzieci jest samo w sobie nieporównywalnie bardziej zajmujące od tych wszystkich modelek- tęskniących, zasmuconych bądź z ....em w oczach. Fotki ośmieliłem się pokazać bo czytając forum odnosi się wrażenie, że D80 nie zrobi nieprześwietlonego zdjęcia a zoomem nie idzie zrobić portretu.

napisałem o córce, bo myślałem, że taką obsesję może mieć wyłącznie rodzic żeby 3 podobne fotki wstawić pod krytykę

ale wydaje mi się, że to za łatwe by było fotografować zdjęcia ładnych dzieci dobrym sprzetem, trzeba się troche postarać
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Modelka super, ale rzeczywiście zabrałabym ją w jakieś bardziej fotogeniczne miejsce. Wiosna za oknem (powiedzmy ) więc tylko czas znaleźć i na spacer. Łąka, park i nie trzeba studia
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów