Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Grand Central

Domyślnie Odp: Grand Central

Na tym dworcu byłem wielokrotnie i uważam że zdjęcia jakie pokazałeś są zwykłymi pstrykami i nie ma się co zachwycać tym że to Grand Central na Manhattanie
    Głównie co mi się nie podoba to ta nieostrość na wszystkich zdjęciach - może jest to tylko kwestia użycia kitowego obiektywu ale fakt jest faktem.
    Nie podoba mi się również na wszystkich zdjęciach Balans Bieli - te zdjęcia po prostu są żółto-zielone
    To tyle uwag technicznych. Jeśli chodzi o kadry to do przyjęcia jest 1 zdjęcie bo kto nie był może zobaczyć
    ale już na 3 centralnie flaga i sufit który nic nie wnosi a widać brak zdecydowania co pokazać
    Uważam że na forum Fotograficznym powinniśmy pokazywać zdjęcia
    które będą różnić się od zdjęć przeciętnego turysty z kompaktem w ręku i starać się
    pokazać coś inaczej albo chociaż starać się pokazać coś niebanalnego.

pozdrawiam i wierzę że następnym razem będzie dużo lepiej
    Arkadiusz Pytlas vel golden

Domyślnie Odp: Grand Central

golden dzieki za fachowe porady. Wzialem wszystko do serca aczkolwiek na takim forum chyba powinny byc pokazywane wszystkie zdjecia, wszystkich tych ktorzy chca sie czegos nauczyc oraz tych ktorzy juz wymiataja.
    Podejrzewam ze zwykly turysta pstrykacz raczej nie wychyla sie na takim forum a jesli juz to z zapytaniem sprzetowym.

ok, czas pstrykac dalej
    D80 kit i cos jeszcze

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów