Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie Z Pekinem w tle... ;) ;)

Tak tak, to znowu podpucha - P(e)KiN i jego koledzy/kolezanki - sitiskejp jak w Njujorku prawie

Taki pstryk przed wyjazdem [w srode o tej porze pewnie bede sie bujal 767-300 po Sheremetyevo-2, drifty na pasie itp ].

Dwie wersje, jedna z dolem, druga pano - pewnie wolicie pano niestety strzelane z reki [statyw poszedl do ludzi... czego zaluje bo nie moglem zrobic panoramy tak jak chcialem - musialem ciac z tej klatki no ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma ]

1. Normalna

Wieksza wersja

2. Pano

Wieksza wersja

No to ktore?

bombel
    Gość

Domyślnie Odp: Z Pekinem w tle... ;) ;)

Wersja 'pano' jest ekstra!

Oczywiście nie ma ani blasku HK, ani feerii neonów NY (a i mrok zupełnie nie jak w KR ) - ale pewnie nie miało udawać metropolii światowej, tylko nasz grajdołek. Ładnie wyszło.

Wersja pano bardziej mi leży, bo w normalnej z kolei interesująco wyszły okna na pierwszym planie, stare, dwudzielne okna - miło kontrastowałyby z dalszym planem wysokiego city - gdyby nie to, że leżą na granicy kadru. Gdyby te stare okna były jakoś mocniej zaznaczone, wybrałbym tą wersję, a w tej sytuacji wolę pano.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie Odp: Z Pekinem w tle... ;) ;)

Dzieki bombelku za komentarz

Mi tez pasuja te budynki na pierwszym planie [dlatego je pokazalem ], ale niestety brak statywu zmusil mnie do takiego, a nie innego kadru... w innych wersjach parapet wylazil na dole i straszyl ludzi Tam rowniez straszy dosc nowy budynek, ktory zaslania te starsze kamienice... no ale nic, bedzie statyw to bede kombinowal

Uprawnienia umieszczania postów