Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Co To Jest?

Domyślnie Co To Jest?

Witam,

na początek uwaga techniczna - był gdzieś już taki wątek, ale nie potrafie go znaleźć. Dlatego zakładam nowy. Jakby sie dało podłaczyc do starego, byłbym wdzięczny.

Co to jest?

pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Domyślnie Odp: Co To Jest?

Daj zdjęcie jeszcze mniejsze, jeszcze ciemniejsze i jeszcze mniej ostre - wtedy na pewno nikt nie zgadnie.
    Jacek

całą zabawa polega na tym, żeby odgadnąć co jest na zdjęciu na podstawie jego wycinka. Moge go oczywiście powiększyć i wyostrzyć, ale to nie to samo.
    pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Ale super zabawa, popieram JK i prosze o mniejsze foto ;_P

ja proponuje dla ułatwienia usunąć kolor

Wycinka wiekszego nie dam, bo już bedzie mniej więcej widać co to. W oryginale jest to mniej więcej 6 mm. Kolory można usunąć samemu
    pozdrowienia

Wydaje mi sie ze dla ulatwienia kolega powinien dolaczyc taka podpowiedz , teraz to juz kazdy odgadnie.

Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.

Zgodnie z sugestią,podpowiedź - jest to kawałek zwierzaka, a zdjęcie nalezy do kategorii makro.
    pozdrowienia

Wedlug mnie jest to kawałek skorupy ślimaka
    D70s + Grip + Nikkor 80-200/2,8 + Tamron 17-50/2,8 + Vivitar 100/3,5 Macro + Nikkor 50/1,8 + SB-800
    - Całośc skradziona 30/08/2008 w okolicach Płońska

tips?
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów