Szukaj
niezła seryjkanr 5 mi sie podoba - ładne b/w mógłbyś nieco kontrastu dodać ale i tak jest ok... a na reszcie to masz wszystkiego rodzaju krzywizny... ")
najlepsze jest to ze oprucz 1 wszystkie zdjecia sa proste, uwierz na slowotak prawe kazda druzka/chodnik/spacerniak jest w jakis sposob krzywu a patrzac na poziomice w glowicy bylo prosto...
Ech...teraz to połechtałeś
łezka się w oku kręci bo tęsknie strasznie za tymi okolicami
fotki bardzo mi się podobają ....ale ja mam ogromny sentyment do Alkmaar więc obiektywna nie jestem![]()
bardziej kieruj sie liniami pomocniczymi w PSiepatrzac na poziomice w glowicy bylo prosto...looknij sobie na wieże na nr 6 malo sie nie przewróci
![]()
literówki masz w poście - wiem dysortografia ale popraw zeby post ladnie wygladal![]()
Madziulek - bedziesz moze w tym roku w wakacje w NL? moze by zebrac jakas 7 osobawa grupe i wyjechac na taki wyjazd powiedzmy tygodniowy do NL?
nastepnym razem nie bede patrzyl na poziomice tlyko bede prostowal w ps-ie.
dzieki za kometarze
pozdrawiam!
mam na mysli zebranie jakiejs grupy z forum i wyjechac na taki tygodniowy plener w NL, tylko zdjecia i zdjecia.... tylko czy byliby chetni?
i koniecznie linie pomocnicze w wizjerze - trzymaj sie zawsze najbliższej krawędzi...nastepnym razem nie bede patrzyl na poziomice tlyko bede prostowal w ps-ie.
w wakacje - czemu nie !tylko czy byliby chetni?
pzdr,
P.
Skontaktuj się z nami